- Makaleler
- 23
Bunu yapmanın bir yolu var mı?
Sizde direkt oyunun ISO dosyası mı var?
Evet.
Hocam şöyle bir video buldum. Böyle birkaç tane daha video var. Onlardan yardım alabilirsiniz bence.
İkisi farklı konsollar verilerin şifrelenme yolları farklı. Metinler, PS2'de sanırsam özel şifrelemelerde tutuluyor fakat PSP'de tutulma yöntemi sabit. Eğer PS2'deki metin dosyasını kırıp açarsanız PSP'ye geçirebilirsiniz.
Kırıp açamıyorum. Sorun o işte.İkisi farklı konsollar verilerin şifrelenme yolları farklı. Metinler, PS2'de sanırsam özel şifrelemelerde tutuluyor fakat PSP'de tutulma yöntemi sabit. Eğer PS2'deki metin dosyasını kırıp açarsanız PSP'ye geçirebilirsiniz.
Evet ben de şimdi fark ettim.AI video bu yani kısaca boş videolar oluyor genelde. Biraz baktımda videonun başında dümdüz oyunu aktarmayı deniyor bir tık kolpa geldi.
Hocam PSP'ye ROM atmak falan lazım galiba. PSP'den PS2 olsa kolay da, PS2'den PSP'ye hiç görmedim.AI video bu yani kısaca boş videolar oluyor genelde biraz baktımda videonun başında dümdüz oyunu aktarmayı deniyor bir tık kolpa geldi.
Kırıp açamıyorum. Sorun o işte.
Evet ben de şimdi fark ettim.
Hocam PSP'ye ROM atmak falan lazım galiba. PSP'den PS2 olsa kolay da, PS2'den PSP'ye hiç görmedim.
PSP'den de PS2'ye atamazsınız çünkü teoride mümkün olsa pratikte değil. Aynı CPU mimarisi olabilir fakat ikisi çok farklı konsollar.Hocam PSP'ye ROM atmak falan lazım galiba. PSP'den PS2 olsa kolay da, PS2'den PSP'ye hiç görmedim.