PS2'yi kırmak mı, yoksa PS3 almak mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bruhistan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 120
  • Etiketler Etiketler
    ps2 ps3

Bruhistan 16

Başarılı
Merhaba, PS2'ye Memory Card almayı düşünüyordum ama üzerine biraz para biriktirip kırık PS3 almak cazip geliyor gözüme. Çünkü 7. jenerasyon ve PS3 özel oyunları daha ilgimi çekiyor işte TLOU, Uncharted, Killzone, God of War vs. Hem geriye uyumluluk da varmış. PS2'ye Memory Card alıp DVD bulmaya çalışıp üstüne FreeMCBoot kurup USB ile dona kasa oyun çalıştırmak zahmetli geliyor gözüme. Bir arada kaldım açıkçası. @Simon

Son düzenleme:
PS3 seçerdim ben.

PlayStation 3'te her cihaz geriye uyumlu değil model koduna bakman gerek donanımsal uyumlu olanlar var. Fiyatına göre değişir lakin PlayStation 3 zaten bir üst jenarasyon doğal olarak daha üstün.

PS3 alırdım ben. Bir de PS3 alıp kıracaksan. Bazı insanlar kırık almıyor.

PlayStation 3'te her cihaz geriye uyumlu değil model koduna bakman gerek donanımsal uyumlu olanlar var. Fiyatına göre değişir lakin PlayStation 3 zaten bir üst jenarasyon doğal olarak daha üstün.
CFW ile kırılmış olanlarda geriye uyumluluk olmuyor mu hocam Slim/Super Slim modellerinde?

Hocam, benim bildiğim kadarıyla PS2 CD’si takacaksanız bu özellik ilk çıkan Fat kasaların 60-80 GB modellerinde var. Ancak Fat kasa almanızı önermem. Slim veya Super Slim modellere bakabilirsiniz; onlarda da geriye uyumluluk var fakat yazılımsal olarak.
Zaten kırık almayı düşünüyorsunuz daha mantıklı.

Fat kasa modellerinin sorunlu olduğunu biliyordum sarı ışık muhabbeti vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…