Merhaba, PS2'ye Memory Card almayı düşünüyordum ama üzerine biraz para biriktirip kırık PS3 almak cazip geliyor gözüme. Çünkü 7. jenerasyon ve PS3 özel oyunları daha ilgimi çekiyor işte TLOU, Uncharted, Killzone, God of War vs. Hem geriye uyumluluk da varmış. PS2'ye Memory Card alıp DVD bulmaya çalışıp üstüne FreeMCBoot kurup USB ile dona kasa oyun çalıştırmak zahmetli geliyor gözüme. Bir arada kaldım açıkçası. @Simon
Merhaba, PS2'ye Memory Card almayı düşünüyordum ama üzerine biraz para biriktirip kırık PS3 almak cazip geliyor gözüme. Çünkü 7. jenerasyon ve PS3 özel oyunları daha ilgimi çekiyor işte TLOU, Uncharted, Killzone, God of War vs. Hem geriye uyumluluk da varmış. PS2'ye Memory Card alıp DVD bulmaya çalışıp üstüne FreeMCBoot kurup USB ile donanım kasası oyun çalıştırmak zahmetli geliyor gözüme. Bir arada kaldım açıkçası. @Simon
PS3 bile çok eskidi artık. PS2 çıkalı 26 yıl olmuş ve onda oynayacağın her oyunu telefonda bile emule edebiliyorsun. En azından PS3 seçilmeli ki pcye gelmeyen uncharted lar falan oynansın.
Merhaba, PS2'ye Memory Card almayı düşünüyordum ama üzerine biraz para biriktirip kırık PS3 almak cazip geliyor gözüme. Çünkü 7. jenerasyon ve PS3 özel oyunları daha ilgimi çekiyor işte TLOU, Uncharted, killzone, God of War vs. hem geriye uyumluluk da varmış. PS2'ye Memory Card alıp DVD bulmaya çalışıp üstüne freemcboot kurup USB ile donanım kasası oyun çalıştırmak zahmetli geliyor gözüme. Bir arada kaldım açıkçası. @Simon
PlayStation 3'te her cihaz geriye uyumlu değil model koduna bakman gerek donanımsal uyumlu olanlar var. Fiyatına göre değişir lakin PlayStation 3 zaten bir üst jenarasyon doğal olarak daha üstün.
Merhaba, PS2'ye Memory Card almayı düşünüyordum ama üzerine biraz para biriktirip kırık PS3 almak cazip geliyor gözüme. Çünkü 7. jenerasyon ve PS3 özel oyunları daha ilgimi çekiyor işte TLOU, Uncharted, Killzone, God of War vs. Hem geriye uyumluluk da varmış. PS2'ye Memory Card alıp DVD bulmaya çalışıp üstüne FreeMCBoot kurup USB ile dona kasa oyun çalıştırmak zahmetli geliyor gözüme. Bir arada kaldım açıkçası. @Simon
PlayStation 3'te her cihaz geriye uyumlu değil model koduna bakman gerek donanımsal uyumlu olanlar var. Fiyatına göre değişir lakin PlayStation 3 zaten bir üst jenarasyon doğal olarak daha üstün.
Hocam, benim bildiğim kadarıyla PS2 CD’si takacaksanız bu özellik ilk çıkan Fat kasaların 60-80 GB modellerinde var. Ancak Fat kasa almanızı önermem. Slim veya Super Slim modellere bakabilirsiniz; onlarda da geriye uyumluluk var fakat yazılımsal olarak.
Zaten kırık almayı düşünüyorsunuz daha mantıklı.
Hocam, benim bildiğim kadarıyla PS2 CD’si takacaksanız bu özellik ilk çıkan Fat kasaların 60-80 GB modellerinde var. Ancak Fat kasa almanızı önermem. Slim veya Super Slim modellere bakabilirsiniz; onlarda da geriye uyumluluk var fakat yazılımsal olarak.
Zaten kırık almayı düşünüyorsunuz daha mantıklı.