Detaylar
Kim cevapladı?moneymoon
Yetkin
PS3 Archives - Download Game PSX PS2 PS3 PS4 PS5
Download Game PS3 PS4 RPCS3 PC Free New, Best Game PS3 PS4 RPCS3 PC Iso, Direct Links Torrent PS3 PS4 RPCS3 PC, Update DLC PS3 PS4 RPCS3, Hack Jailbreak PS3 PS4 RPCS3
dlpsgame.com
Şahsi öneridir.PS3 Archives - Download Game PSX PS2 PS3 PS4 PS5
Download Game PS3 PS4 RPCS3 PC Free New, Best Game PS3 PS4 RPCS3 PC Iso, Direct Links Torrent PS3 PS4 RPCS3 PC, Update DLC PS3 PS4 RPCS3, Hack Jailbreak PS3 PS4 RPCS3dlpsgame.com
Dostum az önce bu sitede neler yaşadığımı bilmen lazım, FIFA 18 indirecektim linklere tıklıyorum +18 şeyler çıktı. Google Drive tıkladım 10 tane dosya çıktı. Nasıl kuracağım bilmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
https://nopaystation.com/browse
Reddit r/Roms megathread'i tarafından ilk olarak önerilen ve benim de tavsiye ettiğim site bu. Reklam vs. yok. Daha doğrusu hiç görmedim.
Reddit r/Roms megathread'i tarafından ilk olarak önerilen ve benim de tavsiye ettiğim site bu. Reklam vs. yok. Daha doğrusu hiç görmedim.
Dostum az önce bu sitede neler yaşadığımı bilmen lazım, FIFA 18 indirecektim linklere tıklıyorum +18 şeyler çıktı. Google Drive tıkladım 10 tane dosya çıktı. Nasıl kuracağım bilmiyorum.
Reklam engelleyici kullan.
Reklam engelleyici kullanmadığınız sürece internetten bir şey indirirken reklam bağlantılarını indirme bağlantısı sanabilirsiniz.
chromewebstore.google.com
Telefondan indirecekseniz Brave tarayıcısı kullanın. Bilgisayardan indiriyorsanız reklam engelleme uzantınız Adblock falansa olabilir yukarıdaki UBO Lite indirin.
uBlock Origin Lite - Chrome Web Store
A permission-less content blocker. Blocks ads, trackers, miners, and more immediately upon installation.
Telefondan indirecekseniz Brave tarayıcısı kullanın. Bilgisayardan indiriyorsanız reklam engelleme uzantınız Adblock falansa olabilir yukarıdaki UBO Lite indirin.
https://nopaystation.com/browse
Reddit r/roms Megathread'i tarafından ilk olarak önerilen ve benim de tavsiye ettiğim site bu. Reklam vs. yok. Daha doğrusu hiç görmedim.
Hocam güzel site ama şimdi bir de pkg ve rap dosyası diyor, ikisinin de indirip USB'ye mi atacağım?
Reklam engelleyici açık, +18 çıkıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlarla uğraşmaya gerek yok, thanos Store kurup indirin direkt.
Hocam internete bağlanınca PSN ben yemez miyim? Ama kuracağım bende.
SF26
Üstün
Ben çok uzun süredir kullanıyorum, aynı zamanda PS3 desteği kesildiği için dert olacağını sanmıyorum. Birçok oyunun PS3 sunucusu kapalı artık.Hocam internete bağlanınca PSN ben yemez miyim? Ama kuracağım bende.