PS3 neden bu kadar pahalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dandik PSP'ye 2000 lira isteyenler var. Halbuki alet 500 lira anca eder. Şark kurnazları sağ olsun piyasanın içine ettiler.
Aslında haklısınız. Ama cihaz temizse, kutusu varsa, oyunları da varsa koleksiyoncular o fiyata alır. Ama psp oyunu oynayacak kişi emulatörde oynaması daha iyi olur zaten.

İfadeler: 144
Sen Slim mi istiyorsun super Slim mi? Ayrıca hangi şehirde yaşıyorsun ona göre temiz PS3 bakacağım sana.

Gaziantep'te oturuyorum 2 side olur.

Aslında haklısınız. Ama cihaz temizse, kutusu varsa, oyunları da varsa koleksiyoncular o fiyata alır. Ama PSP oyunu oynayacak kişi emulatörde oynaması daha iyi olur zaten.

Yan sitedeki abi 2000 TL'ye satıyor PSP'yi durumu berbat PSP'nin abi sen enayi misin o paraya satıyorsun dedim adamla az daha kavga ediyorduk.

Hocam çünkü birileri çöplerini para ettirmek istiyor sadece o. Yoksa Core 2Q gücünde çöpler. Aynı güçte bir BİLGİSAYAR bile 500tl iken günümüzde hiç bir işe yaramayan o oyuncağın başka bir açıklaması olamaz.

Zamanında 300 400 TL di o zaman alıp şimdi 3000 TL'ye sattım herkes gereksiz fiyat yükseltiyor fat modeliydi sattıgım.

Siz kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz. Lütfen yorumları tek tek okuyun 3000 lira iyi ama hepsi fat kasa süperslim yok fat kasaya sence 3000 verilir mi hayır kaç yıllık cihaz 18 yıllık ve berbat hem de fat çok kaba gelmişsiniz 3000 liraya PC dizemezsin diyor. Asıjodasdıjo

Akıllım gelmiş ya akıllı vallahi akıllı tamam reis en akıllı sensin hadi sen kasiyer olarak işine devam et.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…