Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dandik PSP'ye 2000 lira isteyenler var. Halbuki alet 500 lira anca eder. Şark kurnazları sağ olsun piyasanın içine ettiler.
Aslında haklısınız. Ama cihaz temizse, kutusu varsa, oyunları da varsa koleksiyoncular o fiyata alır. Ama psp oyunu oynayacak kişi emulatörde oynaması daha iyi olur zaten.

• Beğendim
İfadeler: 144
Sen Slim mi istiyorsun super Slim mi? Ayrıca hangi şehirde yaşıyorsun ona göre temiz PS3 bakacağım sana.

Gaziantep'te oturuyorum 2 side olur.

Aslında haklısınız. Ama cihaz temizse, kutusu varsa, oyunları da varsa koleksiyoncular o fiyata alır. Ama PSP oyunu oynayacak kişi emulatörde oynaması daha iyi olur zaten.

Yan sitedeki abi 2000 TL'ye satıyor PSP'yi durumu berbat PSP'nin abi sen enayi misin o paraya satıyorsun dedim adamla az daha kavga ediyorduk.

• Beğendim
İfadeler: 144
Arkadaşlar internette bakıyorum 3000 TL'den aşağı yok 3000 TL olanlarda fat kasa oluyor sebebi nedir bu kadar pahalı olmasının insanlar konsol piyasasını falan mı bilmiyor? Eğer ucuz PS3 bulursanız linkini atar mısınız?
Hocam çünkü birileri çöplerini para ettirmek istiyor sadece o. Yoksa Core 2Q gücünde çöpler. Aynı güçte bir BİLGİSAYAR bile 500tl iken günümüzde hiç bir işe yaramayan o oyuncağın başka bir açıklaması olamaz.

Zamanında 300 400 TL di o zaman alıp şimdi 3000 TL'ye sattım herkes gereksiz fiyat yükseltiyor fat modeliydi sattıgım.

lkjkldfszhmfgodşnınholkfsmnsopjhgolfdmkhgjsfohgopgkldsapogdas
Of yemin ederim deliriyorum forumdaki zeka seviyesine, adama Last of Us, Uncharted diyorum aradaki grafik farkı diyor. 3000 liraya ne alacaksın kanka sen PC kanadında dediğim oyunları oynatan? Uncharted'ın ilk 3 oyunu PC'de bile yok, neden bahsediyon?

Çok biliyormuş gibi konuşmanız öldürüyor beni bir de 3000 liraya ne dizeceksin, mis gibi tak oyna işte sana bu konuyu başka konuda da anlattım ama anlamıyorsun. Orada da PS3'e laf attın GTX 750 Ti sistem cart curt anlatıyorsun bana, o sistem bile 3000 liraya dizilmiyor ki dizilse bile ne bekliyorsun PS3'ten daha iyi bir grafik kalitesiyle oyun falan oynacağını mı? GTX 750 Ti'la Last of Us'la Uncharted'ların menüsüne giremezsin kanka. Bu kadar bilmeden sallayarak konuşmanız beni öldürüyor, zaten forumdaki her mesajın falsolu.

Konu sahibi de dislike atmış, 50 gündür 40 farklı konuda konsol dilendin, Xbox fiyat sordun saçma sapan, pahalı diye garip grup tepki konuları açacağına iki gün çikolata yeme paranı biriktir al. Bulamıyorsan da istediğin fiyata alma, piyasası bu diye napacaklar sana özel bedavaya mı verecekler ne arıyorsun yani? Senin derdin tepki de değil zaten, hocam bana hediye etseniz olur mu falan yazıyorsun başka konularda.

Vallahi sorun ne bilmiyorum bir şeyi bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp tabii ki ama bi' şey bilmeden her şey hakkında biliyormuş gibi konuşmanız beni çok güldürtüyor. Şeker diyarında yaşıyorsun galiba da bizim haberimiz yok 3000 TL'ye Last of Us, Uncharted gibi klasikleri stabil oynatacak bir PC dizilebildiğinden.

Siz kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz. Lütfen yorumları tek tek okuyun 3000 lira iyi ama hepsi fat kasa süperslim yok fat kasaya sence 3000 verilir mi hayır kaç yıllık cihaz 18 yıllık ve berbat hem de fat çok kaba gelmişsiniz 3000 liraya PC dizemezsin diyor. Asıjodasdıjo

lkjkldfszhmfgodşnınholkfsmnsopjhgolfdmkhgjsfohgopgkldsapogdas
Of yemin ederim deliriyorum forumdaki zeka seviyesine, adama Last of Us, Uncharted diyorum aradaki grafik farkı diyor. 3000 liraya ne alacaksın kanka sen PC kanadında dediğim oyunları oynatan? Uncharted'ın ilk 3 oyunu PC'de bile yok, neden bahsediyon?

Çok biliyormuş gibi konuşmanız öldürüyor beni bir de 3000 liraya ne dizeceksin, mis gibi tak oyna işte sana bu konuyu başka konuda da anlattım ama anlamıyorsun. Orada da PS3'e laf attın GTX 750 Ti sistem cart curt anlatıyorsun bana, o sistem bile 3000 liraya dizilmiyor ki dizilse bile ne bekliyorsun PS3'ten daha iyi bir grafik kalitesiyle oyun falan oynacağını mı? GTX 750 Ti'la Last of Us'la Uncharted'ların menüsüne giremezsin kanka. Bu kadar bilmeden sallayarak konuşmanız beni öldürüyor, zaten forumdaki her mesajın falsolu.

Konu sahibi de dislike atmış, 50 gündür 40 farklı konuda konsol dilendin, Xbox fiyat sordun saçma sapan, pahalı diye garip grup tepki konuları açacağına iki gün çikolata yeme paranı biriktir al. Bulamıyorsan da istediğin fiyata alma, piyasası bu diye napacaklar sana özel bedavaya mı verecekler ne arıyorsun yani? Senin derdin tepki de değil zaten, hocam bana hediye etseniz olur mu falan yazıyorsun başka konularda.

Vallahi sorun ne bilmiyorum bir şeyi bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp tabii ki ama bi' şey bilmeden her şey hakkında biliyormuş gibi konuşmanız beni çok güldürtüyor. Şeker diyarında yaşıyorsun galiba da bizim haberimiz yok 3000 TL'ye Last of Us, Uncharted gibi klasikleri stabil oynatacak bir PC dizilebildiğinden.

Akıllım gelmiş ya akıllı vallahi akıllı tamam reis en akıllı sensin hadi sen kasiyer olarak işine devam et.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.