ardaw

Becerikli
Yer
İstanbul
Emülatör konusunu çok duymuştum ama nasıl yapılır, ne gerekir bilmiyorum. Sanırım resmi bir şey ve PlayStation Plus üyeliği istiyor ama sitede gösterilen tüm oyunlar emülatörden de oynanabilir mi bilmiyorum.

Sistem özellikleri:
R5 5600X
RX6600
B450M S2H V2
1X32GB Kingston

Sanırım PlayStation Plus için Cloud Game de var mış ancak Türkiye'yi geçtim galiba sadece Amerika'da var mış, o da yanlış hatırlamıyorsam beta gibi bir şeydi ben baktığımda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emülatör konusunu çok duymuştum ama nasıl yapılır, ne gerekir bilmiyorum. Sanırım resmi bir şey ve PlayStation Plus üyeliği istiyor ama sitede gösterilen tüm oyunlar emülatörden de oynanabilir mi bilmiyorum.

Sistem özellikleri:
R5 5600X.
RX6600.
B450M S2H v2.
1x32 GB Kingston.

Sanırım PlayStation Plus için Cloud Game de var mış ancak Türkiye'yi geçtim galiba sadece Amerika'da var mış, o da yanlış hatırlamıyorsam beta gibi bir şeydi ben baktığımda.

Emülatör Sony tarafından yapılmıyor ki üyelik istesin. RPCS3 gibi bir emülatör indirip Firmware falan kurulacak daha sonra istenilen oyunu yükleyip oynayabilirsin.

Oyun uyumluluk siteleri var oradan bakılabiliyor fakat çoğu oyun açılır.

Oyunların ISO'su internette dolaşıyor ne resmisi. Dibine kadar korsan kullanın günümüzde satışı yok. Gidip PS3 cdsine 2000-3.000 TL para vermeyin koleksiyonluk diye.