dark_1234 Deneyimli Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.074 Beğeniler 242 11 Kasım 2025 #1 Merhaba PS3'teki çoğu hikaye oyun beni çok sıkıyor. Böyle sıkmayacak güzel bir hikaye önerir misiniz? Benim aklımda Call of Duty 4 warfare var.
Merhaba PS3'teki çoğu hikaye oyun beni çok sıkıyor. Böyle sıkmayacak güzel bir hikaye önerir misiniz? Benim aklımda Call of Duty 4 warfare var.
L Lost Uzman Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 76 Beğeniler 9 11 Kasım 2025 #2 dark_1234 dedi: Merhaba PS3'teki çoğu hikaye oyun beni çok sıkıyor. Böyle sıkmayacak güzel bir hikaye önerir misiniz? Benim aklımda Call of Duty 4 arfare var. Genişletmek için tıkla... Hocam exclusive oyunları oynadınız mı? Uncharted serisi, GoW serisi, Last of Us, killzone. Özellikle killzone 2'nin yeri bende ayrı çıktığı dönemine göre yapay zekası muhteşem ve grafikleride keza.
dark_1234 dedi: Merhaba PS3'teki çoğu hikaye oyun beni çok sıkıyor. Böyle sıkmayacak güzel bir hikaye önerir misiniz? Benim aklımda Call of Duty 4 arfare var. Genişletmek için tıkla... Hocam exclusive oyunları oynadınız mı? Uncharted serisi, GoW serisi, Last of Us, killzone. Özellikle killzone 2'nin yeri bende ayrı çıktığı dönemine göre yapay zekası muhteşem ve grafikleride keza.
SpeedBeast34 Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 18 Beğeniler 795 Yer İstanbul Kağıthane. 11 Kasım 2025 #3 dark_1234 dedi: Merhaba PS3'teki çoğu hikaye oyun beni çok sıkıyor. Böyle sıkmayacak güzel bir hikaye önerir misiniz? Benim aklımda Call of Duty 4 warfare var. Genişletmek için tıkla... Uncharted 2: Among thieves. The Last of Us. Spec Ops The Line. Red Dead Redemption. Bunlar bence en iyiysi PS4 de de sarıyor.
dark_1234 dedi: Merhaba PS3'teki çoğu hikaye oyun beni çok sıkıyor. Böyle sıkmayacak güzel bir hikaye önerir misiniz? Benim aklımda Call of Duty 4 warfare var. Genişletmek için tıkla... Uncharted 2: Among thieves. The Last of Us. Spec Ops The Line. Red Dead Redemption. Bunlar bence en iyiysi PS4 de de sarıyor.
M Mustafaymis Uzman Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 394 Çözümler 3 Beğeniler 251 11 Kasım 2025 #4 CoD Modern Warfare serisi kesinlikle sıkmaz sizi. Ek olarak Killzone 3'e de bakabilirsiniz. Assassin's Creed serisinden bir oyun da olabilir.
CoD Modern Warfare serisi kesinlikle sıkmaz sizi. Ek olarak Killzone 3'e de bakabilirsiniz. Assassin's Creed serisinden bir oyun da olabilir.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.640 Çözümler 14 Beğeniler 7.766 11 Kasım 2025 #5 inFamous net.