PS3, Thanos Store V12 HEN'i kilitler mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dark_1234
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 826
  • Etiketler Etiketler
    ps3 store

dark_1234

Başarılı
Merhaba, biliyorsunuz ben thanos Store kuracağım. Sağ olsun @Chloe Price yardımcı oldu kurulum konusunda fakat YouTube'da bazı kişiler kilitlenebileceğini falan söylüyor, bazıları da kurmazsanız oyun çalışmaz diyor. Vallahi ben anlamıyorum, gerçekten Hen'i kilitleme durumu veya bir riski var mı PS3 için? Bir de o lisans dosyalarının hepsini mi kurayım yoksa hiç mi kurmayayım? Ya da oyun hata verirse mi kurayım? Not: Sürümüm 4.90

Son düzenleme:
HEN'i kilitlemekten kastın ne? Thanos Store HEN ile çakışır ve cihaz donar gibi bir şey mi kastediyorsun?

Hen'i kilitlemekten kastın ne? Thanos Store hen ile çakışır ve cihaz donar gibi bir şey mi kastediyorsun?

Yok YouTube'da biri inceleme yaparken şöyle dedi eğer bütün part dosyalarını kurarsanız hen kilitlenebilir çalışmaz falan dedi ama bunu sadece bir kanalda duydum diğer kanallar oyun çalışmazsa kurun dedi.

Yok YouTube'da biri inceleme yaparken şöyle dedi eğer bütün part dosyalarını kurarsanız hen kilitlenebilir çalışmaz falan dedi ama bunu sadece bir kanalda duydum diğer kanallar oyun çalışmazsa kurun dedi.
Thanos Store denemedim bir şey diyemeyeceğim. Eğer HEN kilitlenirse, cihazı zorla kapatıp tekrar açarsın. Baktın daha da olmuyor, yazılım atarsın.

Ben hep ISO indirip, FileZilla üzerinden cihaza aktarıyorum. HEN 4.86 zamanlarında iyiydi. 4.90'da çok bug var. Ben bir ara cihazı kullanamaz hale geldim. SuperSlim var bende.

Fazla kurcalamanı da önermem o yüzden. Boş yere başını ağrıtır.

Hocam bende çok anlamıyorum oyun indirmek istiyorum basit yolla o yüzden thanos Store önerdiler süper PSX diye bir site vardı o site patlamış galiba zaten çok anlamadığım için oyunda kurabileceğimi sanmıyorum o yüzden Store kurmak istedim ilk pgki 1.2.2 kurdum sorunsuz çalışıyor ama arayüzü ve lisans hata veriyor bende o yüzden thanos geçmek istiyorum vallahi ben pek kitleneceğini sanmıyorum çünkü YouTube'da bunu diyen kanal 13-14 yaşında bir çocuktu diğer kanallarda hiç 9 partlı lisans meselesine girmedi.

https://romsfun.com/roms/ps3 Bu site güvenilir, hep buradan alıyorum ben.

Lisans konusu çok baş ağrıtıyor ya. Ben de çok uğraşmıştım.

https://romsfun.com/roms/ps3 bu site güvenilir, hep buradan alıyorum ben.

Hocam ISO'lu oyunlarda lisans ihtiyaç yok diye duydumda ben ISO oyun kurmayı bilmiyorum ve galiba onlar için gerekli programda yüklü değil PS3 de.

https://romsfun.com/roms/ps3 bu site güvenilir, hep buradan alıyorum ben.

Evet o siteyi bende bulmuştum ama ISO kurmayı bilmediğim için öyle kalmıştı.

ISO kurulmaz, direkt makineye atarsın, orada çıkar. ISO'yu RAR gibi dışarı çıkarıp da kullanabilirsin ama ben denedim, performans farkı neredeyse yok.

Ben multiMAN kullanıyorum mesela, ben oyunlarımın ISO'larını hiç decompress etmedim. Bütün oyunlar ISO şeklinde. Liste olarak geliyor karşına.

İşte makineye atıyoruz derken? Yani şimdi ben flasha atıp sadece flashı takıp mı oynayabileceğim? Ben direk hafızaya oyun kurmak istiyorum.

Ben multiMAN kullanıyorum mesela, ben oyunlarımın ISO'larını hiç decompress etmedim. Bütün oyunlar ISO şeklinde. Liste olarak geliyor karşına.

Ben direk oyunu atmayı da bilmiyorum ki.

İşte makineye atıyoruz derken? Yani şimdi ben flasha atıp sadece flashı takıp mı oynayabileceğim? Ben direk hafızaya oyun kurmak istiyorum.
Bilgisayarı ve cihazı birbirine internet kablosu ile bağlayarak, iki cihazı da aynı modeme bağlayarak, harici HDD veya SSD'ye ISO'ları atıpi USB ile makineye aktararak... Bir sürü yöntem var direkt hafızaya kurman için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…