dark_1234

Deneyimli
Merhaba kırık PS3 UMD'e Thanos Store'den GTA V indiriyordum, ilk 24 dondu. kapadım açtım, sıfırdan başladım. bu sefer 23'te dondu. neden donuyor anlamıyorum. Isı falan da normal, her şey normal. sizce ne yapmalıyım?

Şu an şey yaptım kapattım yeniden açtı. GTA V daha önceden MultiMAN'da vardı şimdi onu sildim tekrar yüklüyorum belki sorun basit bir çakışmaydı.

Son düzenleme:
Merhaba kırık PS3 UMD'e Thanos Store'den GTA V indiriyordum, ilk 24 dondu. kapadım açtım, sıfırdan başladım. bu sefer 23'te dondu. neden donuyor anlamıyorum. Isı falan da normal, her şey normal. sizce ne yapmalıyım?

Şu an şey yaptım kapattım yeniden açtı. GTA V daha önceden MultiMAN'da vardı şimdi onu sildim tekrar yüklüyorum belki sorun basit bir çakışmaydı.
- PS3'ünüzdeki Thanos Store'dan GTA V indirme işlemi sırasında donma yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz:

1. İnternet Bağlantısını Kontrol Edin:
- İnternet bağlantınızda herhangi bir kesinti olup olmadığını kontrol edin. Modemi yeniden başlatmayı deneyin.

2. Sistem Yazılımını Güncelleyin:
- PS3’ünüzün sistem yazılımının güncel olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse en son sürümü yükleyin.

3. HDD Kontrolü:
- PS3’ünüzün sabit diskinde (HDD) bir sorun olup olmadığını kontrol edin.
- Adım:
- PS3'ü kapatın, güç düğmesine basılı tutarak 10 saniye bekleyin. Bu, SISD'yi (Sabit Disk Test) başlatır.
- Ardından, diski kontrol etme seçeneğini seçin.

4. Sistem Belleğini Temizleyin:
- Yüklediğiniz oyunlardan önceki verileri veya önbelleği temizleyin.
- Adım:
- PS3'ün ana menüsünden "Ayarlar" > "Sistem Ayarları" > "Veri Tabanı Oluşturma" seçeneğini seçin.

5. Oyun Dosyasını Silin:
- Daha önce yüklenen GTA V dosyasını tamamen silin ve yeniden indirin.

6. Başka Oyunlarla Deneyin:
- Sorunun sadece GTA V ile mi ilgili olduğunu anlamak için başka bir oyunu indirip indirmediğinizi kontrol edin. Eğer başka oyunlar da bu durumu sergileyorsa, sorun PS3’ten kaynaklanıyor olabilir.

7. Soğutmayı Kontrol Edin:
- PS3’ün havalandırma deliklerinin tıkalı olup olmadığını kontrol edin. Gerekiyorsa temizleyin.

8. Kapsayıcıyı Test Edin:
- Eğer yukarıdaki adımlar sorun çözmezse, PS3'ünüzün iç bileşenlerinde bir sorun olabileceğini değerlendirin. Bir teknik servisten yardım almayı düşünebilirsiniz.

Bu adımları uyguladıktan sonra durumu değerlendirin. Sorun devam ederse, ek bilgi iletebilirsiniz.