Evet, kesinlikle oluyor. Mesela bir akrabam ile yaptığım kavga vardı insanları kandırdılar hakkımda yalanlar ile, dersleri önemsememem, hayallerimin dalga geçilmesi sonucu uzunca düşünmek denilebilir.Buna iç hesaplaşma da diyebiliriz. Geçmişte pişmanlıklarınız var mı? Yaptığınız kavga, uzlaştığınız bir insan gibi. Kendinizden uzaklaştığınız anlar olarak da düşünebilirsiniz.
Anladım.Evet, kesinlikle oluyor. Mesela bir akrabam ile yaptığım kavga vardı insanları kandırdılar hakkımda yalanlar ile, dersleri önemsememem, hayallerimin dalga geçilmesi sonucu uzunca düşünmek denilebilir.
Bazen kendi kendini sorguluyorum. İyi bir insan miyim diye.Self regulation deriz biz buna ve evet modern dünyada hayatta ve ayakta kalmak istiyorsak ya da alanımızda başarılı olmak istiyorsak tam olarak bunu yapmalıyız.![]()
Sizinle benim konularda çok sık karşılaşıyoruz.Self regulation deriz biz buna ve evet modern dünyada hayatta ve ayakta kalmak istiyorsak ya da alanımızda başarılı olmak istiyorsak tam olarak bunu yapmalıyız.![]()
İlgimi çeken ve alanıma giren konular açıyorsunuz.Bazen kendi kendini sorguluyorum. İyi bir insan miyim diye.
Sizinle benim konularda çok sık karşılaşıyoruz.
Takipçinizim. Siz de beni takip edebilirsiniz.İlgimi çeken ve alanıma giren konular açıyorsunuz.![]()