Detaylar
Kim cevapladı?22703
Üstün
- Makaleler
- 1
Evet, kesinlikle oluyor. Mesela bir akrabam ile yaptığım kavga vardı insanları kandırdılar hakkımda yalanlar ile, dersleri önemsememem, hayallerimin dalga geçilmesi sonucu uzunca düşünmek denilebilir.Buna iç hesaplaşma da diyebiliriz. Geçmişte pişmanlıklarınız var mı? Yaptığınız kavga, uzlaştığınız bir insan gibi. Kendinizden uzaklaştığınız anlar olarak da düşünebilirsiniz.
EmirBey
Uzman
Anladım.Evet, kesinlikle oluyor. Mesela bir akrabam ile yaptığım kavga vardı insanları kandırdılar hakkımda yalanlar ile, dersleri önemsememem, hayallerimin dalga geçilmesi sonucu uzunca düşünmek denilebilir.
EmirBey
Uzman
Bazen kendi kendini sorguluyorum. İyi bir insan miyim diye.Self regulation deriz biz buna ve evet modern dünyada hayatta ve ayakta kalmak istiyorsak ya da alanımızda başarılı olmak istiyorsak tam olarak bunu yapmalıyız.![]()
Sizinle benim konularda çok sık karşılaşıyoruz.Self regulation deriz biz buna ve evet modern dünyada hayatta ve ayakta kalmak istiyorsak ya da alanımızda başarılı olmak istiyorsak tam olarak bunu yapmalıyız.![]()
İlgimi çeken ve alanıma giren konular açıyorsunuz.Bazen kendi kendini sorguluyorum. İyi bir insan miyim diye.
Sizinle benim konularda çok sık karşılaşıyoruz.
EmirBey
Uzman
Takipçinizim. Siz de beni takip edebilirsiniz.İlgimi çeken ve alanıma giren konular açıyorsunuz.![]()
Alanımızda başarılı olmak demisken benim bir alanim yok maalesef... Herkes gibi evden işe giden ve işten eve gelen bir hayatım var. Onun dışında arkadaşlarımla görüşüyorum ancak işim gereği bir gelişim, ilerleme söz konusu değil. Şu an yaşadığım hayat iş olarak karın doyurma modunda.Self regulation deriz biz buna ve evet modern dünyada hayatta ve ayakta kalmak istiyorsak ya da alanımızda başarılı olmak istiyorsak tam olarak bunu yapmalıyız.![]()
Son düzenleme:
Alanınızın illaki mesleğiniz olmasına gerek mi var ki? Hobileriniz, ilgileriniz bunlar da sizin alanlarınız.Takipçinizim. Siz de beni takip edebilirsiniz.
Alanımızda başarılı olmak demisken benim bir alanim yok maalesef... Herkes gibi evden işe giden ve işten eve gelen bir hayatım var. Onun dışında arkadaşlarımla görüşüyorum ancak işim gereği bir gelişim, ilerleme söz konusu değil. Şu an yaşadığım hayat iş olarak karın doyurma modunda.