H h.aras Üyecik Katılım 21 Mart 2026 Mesajlar 1 Beğeniler 0 21 Mart 2026 #101 Tek part şeklinde ne yapacağımızı anlatabilir misin dostum ve telefon üzerinden flash'a atıp yapabilir miyiz?
Tek part şeklinde ne yapacağımızı anlatabilir misin dostum ve telefon üzerinden flash'a atıp yapabilir miyiz?
L LAZZİYA Uzman Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 95 Beğeniler 24 22 Mart 2026 #102 h.aras dedi: Tek part şeklinde ne yapacağımızı anlatabilir misin dostum ve telefon üzerinden Flash'a atıp yapabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... PC üzerinden yapın bence IDM ile indirip.
h.aras dedi: Tek part şeklinde ne yapacağımızı anlatabilir misin dostum ve telefon üzerinden Flash'a atıp yapabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... PC üzerinden yapın bence IDM ile indirip.
BERAT PS3 Gelişen Katılım 31 Mayıs 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 1 Salı 14:45 #103 Simon dedi: Klasore gelir. Ben bir suru PES yamasi kurdum. Hepsi ana menude PlayStation 3 klasorune geliyordu. Genişletmek için tıkla... türkçe spiker çalışıyor demi
Simon dedi: Klasore gelir. Ben bir suru PES yamasi kurdum. Hepsi ana menude PlayStation 3 klasorune geliyordu. Genişletmek için tıkla... türkçe spiker çalışıyor demi
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 Salı 14:49 #104 BERAT PS3 dedi: Türkçe spiker çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... En son geçen sene denediğimde çalışıyordu. Şu anda da çalışmaması için bir sebep yok Türkçe spikerin.
BERAT PS3 dedi: Türkçe spiker çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... En son geçen sene denediğimde çalışıyordu. Şu anda da çalışmaması için bir sebep yok Türkçe spikerin.
BERAT PS3 Gelişen Katılım 31 Mayıs 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 1 Çarşamba 14:21 #105 Simon dedi: En son geçen sene denediğimde çalışıyordu. Şu anda da çalışmaması için bir sebep yok Türkçe spikerin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral şu an yükledim hepsini fat 32 65 GB usbnin içine akşam eve gittiğimde kuracam. Kurulumu ne kadar sürer.
Simon dedi: En son geçen sene denediğimde çalışıyordu. Şu anda da çalışmaması için bir sebep yok Türkçe spikerin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral şu an yükledim hepsini fat 32 65 GB usbnin içine akşam eve gittiğimde kuracam. Kurulumu ne kadar sürer.
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 Çarşamba 14:33 #106 @BERAT PS3, Bayagi suruyor. PS3'un aktarim hizi oldukca dusuk. Bu yuzden gec yukleniyor.