Rehber PS3 Türkçe spikerli PES 2018 2025/2026 güncel Süper Lig'li kadro yaması | Bitbox Patch

Klasore gelir. Ben bir suru pes yamasi kurdum. Hepsi ana menude PlayStation 3 klasorune geliyordu.

Tamam hocam yarın hal ediyorum tahmini 12 GB falan bütün yama + oyun bir de diskde yer var mı ona bakacağım bu arada tekrar teşekkürler.

Rica ederim. Umarim sorunsuz bir sekilde oynarsin.

Hocam şu an 2. PC'ye indiriyorum linklerden sonra PS3 flasha la kuracağım yalnız bazı sorularım var siz yamayı test ettiniz mi? Bir sorunu veya virüs riski falan var mı hem laptop hem PS3 için?

Hocam şu an 2. PC'ye indiriyorum linklerden sonra PS3 flasha la kuracağım yalnız bazı sorularım var siz yamayı test ettiniz mi? Bir sorunu veya virüs riski falan var mı hem laptop hem PS3 için?
Bu yamanın Ağustos sürümünü test ettim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bu senin indirdiğin Eylül sürümü.

PC sürümü var mı bunun? Varsa çok iyi olur, 21'den nefret ediyorum da bu oyun ayrı bir şey.

CMD'den hepsini tek part yapıp PS'ye FileZilla ile atsam çalışır mı acaba?

Hocam çalışıyor değil mi kesin indireceğimde ona göre internet kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…