Rehber PS3 Türkçe spikerli PES 2018 2025/2026 güncel Süper Lig'li kadro yaması | Bitbox Patch

4 tane indirme yeri çıktı hangisi kanka
Hepsi olmasi lazim.

İstersen bunlarida indirebilirsin. Daha basit.
.

Kanka dosyaları indirdim flasha attım benim şu an güncel PES 2018'im var PS3 cihazında onun üstüne eklemek istiyorum verileri acaba nasıl yapabilirim onu

Hepsi olmasi lazim.

İstersen bunlarida indirebilirsin. Daha basit.

.Kanka dosyaları indirdim flasha attım benim şu an güncel PES 2018'im var PS3 cihazında onun üstüne eklemek istiyorum verileri acaba nasıl yapabilirim onu

Kanka dosyaları indirdim flasha attım benim şu an güncel PES 2018'im var PS3 cihazında onun üstüne eklemek istiyorum verileri acaba nasıl yapabilirim onu
PES 2018'le ilgili her seyi silmen lazim guncel oyunu yukleyebilmek icin. Verileri ustune ekleyemezsin yani. Sifirdan oyun kurarmis gibi kurman lazim.

PES 2018'le ilgili her seyi silmen lazim guncel oyunu yukleyebilmek icin. Verileri ustune ekleyemezsin yani. Sifirdan oyun kurarmis gibi kurman lazim.

Kanka adım adım nasıl yapacağımı anlatma şansın var mı? Çok hakim değilim ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Eyvallah çalıştı ama oyun İngilizce. Bunun Türkçe yamasi var mı veya herhangi bir Türkçe yama atsam çalışır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…