KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.748 28 Ocak 2026 #81 ciofaruk dedi: Eyvallah çalıştı ama oyun İngilizce. Bunun Türkçe yamasi var mı veya herhangi bir Türkçe yama atsam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Yoktu sanirim.
ciofaruk dedi: Eyvallah çalıştı ama oyun İngilizce. Bunun Türkçe yamasi var mı veya herhangi bir Türkçe yama atsam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Yoktu sanirim.
A arda2.3 Çalışkan Katılım 11 Aralık 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 1 30 Ocak 2026 #82 ciofaruk dedi: Eyvallah çalıştı ama oyun İngilizce. Bunun Türkçe yamasi var mı veya herhangi bir Türkçe yama atsam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Kanka nasıl yapılıyor yama yani nasıl birleştiriliyor? ciofaruk dedi: Eyvallah çalıştı ama oyun İngilizce. Bunun Türkçe yamasi var mı veya herhangi bir Türkçe yama atsam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Kanka nasıl kuruluyor yama? Hani hepsi parça parça ya kafam karıştı açıkçası. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2026
ciofaruk dedi: Eyvallah çalıştı ama oyun İngilizce. Bunun Türkçe yamasi var mı veya herhangi bir Türkçe yama atsam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Kanka nasıl yapılıyor yama yani nasıl birleştiriliyor? ciofaruk dedi: Eyvallah çalıştı ama oyun İngilizce. Bunun Türkçe yamasi var mı veya herhangi bir Türkçe yama atsam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Kanka nasıl kuruluyor yama? Hani hepsi parça parça ya kafam karıştı açıkçası.
L LAZZİYA Uzman Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 95 Beğeniler 24 31 Ocak 2026 #83 arda2.3 dedi: Kanka nasıl yapılıyor yama yani nasıl birleştiriliyor. Kanka nasıl kuruluyor yama hani hepsi parça parça ya kafam karıştı açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kış transferi için Update gelecek onu bekle hocam bir daha uğraşma.
arda2.3 dedi: Kanka nasıl yapılıyor yama yani nasıl birleştiriliyor. Kanka nasıl kuruluyor yama hani hepsi parça parça ya kafam karıştı açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kış transferi için Update gelecek onu bekle hocam bir daha uğraşma.
A arda2.3 Çalışkan Katılım 11 Aralık 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 1 8 Şubat 2026 #84 LAZZİYA dedi: Kış transferi için Update gelecek onu bekle hocam bir daha uğraşma. Genişletmek için tıkla... Kanka gelince haber verir misin? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2026
LAZZİYA dedi: Kış transferi için Update gelecek onu bekle hocam bir daha uğraşma. Genişletmek için tıkla... Kanka gelince haber verir misin?
A ASİveCESUR Üyecik Katılım 18 Şubat 2026 Mesajlar 1 Beğeniler 0 18 Şubat 2026 #85 Oyunun dili Arapça ve İngilizce. Nasıl Türkçe yaparım? Merhaba oyun menüleri yazıları dili Arapça yada İngilizce onu Türkçe nasıl yapabilirim
Oyunun dili Arapça ve İngilizce. Nasıl Türkçe yaparım? Merhaba oyun menüleri yazıları dili Arapça yada İngilizce onu Türkçe nasıl yapabilirim
L LAZZİYA Uzman Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 95 Beğeniler 24 19 Şubat 2026 #86 ASİveCESUR dedi: Oyunun dili Arapça ve İngilizce. Nasıl Türkçe yaparım? Merhaba oyun menüleri yazıları dili Arapça ya da İngilizce onu Türkçe nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sadece İngilizce ve Arapça mevcut maalesef.
ASİveCESUR dedi: Oyunun dili Arapça ve İngilizce. Nasıl Türkçe yaparım? Merhaba oyun menüleri yazıları dili Arapça ya da İngilizce onu Türkçe nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sadece İngilizce ve Arapça mevcut maalesef.
A arda2.3 Çalışkan Katılım 11 Aralık 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 1 20 Şubat 2026 #87 LAZZİYA dedi: Sadece İngilizce ve Arapça mevcut Genişletmek için tıkla... kanka bunun kurulumunu söyler misin kış transferini istemiyorum yaz kurulumu olsun
LAZZİYA dedi: Sadece İngilizce ve Arapça mevcut Genişletmek için tıkla... kanka bunun kurulumunu söyler misin kış transferini istemiyorum yaz kurulumu olsun
L LAZZİYA Uzman Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 95 Beğeniler 24 20 Şubat 2026 #88 arda2.3 dedi: Kanka bunun kurulumunu söyler misin kış transferini istemiyorum yaz kurulumu olsun. Genişletmek için tıkla... Bu siteden attığımı sırasıyla indirin sırasıyla kurun kış yaması olacak daha iyi. https://bocahkagok.blogspot.com/search?q=bitbox+patch+pes+2026
arda2.3 dedi: Kanka bunun kurulumunu söyler misin kış transferini istemiyorum yaz kurulumu olsun. Genişletmek için tıkla... Bu siteden attığımı sırasıyla indirin sırasıyla kurun kış yaması olacak daha iyi. https://bocahkagok.blogspot.com/search?q=bitbox+patch+pes+2026
A arda2.3 Çalışkan Katılım 11 Aralık 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 1 24 Şubat 2026 #89 LAZZİYA dedi: Bu siteden attığımı sırasıyla indirin sırasıyla kurun kış yaması olacak daha iyi. https://bocahkagok.blogspot.com/search?q=bitbox+patch+pes+2026 Genişletmek için tıkla... ps3 kurulumunu adım adım söyler misin be kral
LAZZİYA dedi: Bu siteden attığımı sırasıyla indirin sırasıyla kurun kış yaması olacak daha iyi. https://bocahkagok.blogspot.com/search?q=bitbox+patch+pes+2026 Genişletmek için tıkla... ps3 kurulumunu adım adım söyler misin be kral
L LAZZİYA Uzman Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 95 Beğeniler 24 28 Şubat 2026 #90 arda2.3 dedi: PS3 kurulumunu adım adım söyler misin be kral. Genişletmek için tıkla... Kral sitedeki sıralama gibi geç gördüm kusura bakma.
arda2.3 dedi: PS3 kurulumunu adım adım söyler misin be kral. Genişletmek için tıkla... Kral sitedeki sıralama gibi geç gördüm kusura bakma.