Makaleler
23
Su an kirik bir makineye sahibim. PS3'de nasil oyun oynanmali sizce? İki secenegim var:
1.'si CD ile fiziksel olarak.
2.'si HEN ile dijital olarak.

Koleksiyonluk CD'lerimle oynamaya kiyamiyorum acikcasi. Ornegin Silent Hill HD Collection. Ciziksiz ve konsolda oynarsam cizilecek. Cizilmesi beni endiselendiriyor. Fakat CD'yi konsola takip oynamak beni daha fazla tatmin ediyor. Ne yapmami tavsiye edersiniz? Ayrica koleksiyon yapmayi seviyorum.

Su an kirik bir makineye sahibim. PS3'te nasıl oyun oynanmali sizce? İki secenegim var:
1.'si CD ile fiziksel olarak.
2.'si hen ile dijital olarak.

Koleksiyonluk CD'lerimle oynamaya kiyamiyorum açıkçası. Ornegin Silent Hill HD Collection. Ciziksiz ve konsolda oynarsam cizilecek. Cizilmesi beni endiselendiriyor. Fakat CD'yi konsola takip oynamak beni daha fazla tatmin ediyor. Ne yapmami tavsiye edersiniz? Ayrica koleksiyon yapmayi seviyorum.

Koleksiyon kalsın dijital istediğni yükle oyna.

Eski bir konsol olduğu için kırdırman mantıklı olmuş. Bende de kırık bir PS3 var 2016 senesinden beri ve bence çok iyi makine. Koleksiyonluk CD kullanmazdım ben şahsen PS3'ün Blurayı biraz hantal ve ağır çizilme olasılığı yüksek. HEN ile kırmışsın madem, Thanos oyun mağazası indir ve istediğin oyunu oyna.

Konsolunuz kırıksa IRISMAN veya MULTIMAN ile oyunlarınızı diskten kopyalayabilirsiniz. Oyunun fiziksel sahibi olduğunuz için ahlaka ters veya yasal olmayan bir tarafı da bulunmamaktadır. Eğer CD'lerinizin çizilmesinden hoşnut değilseniz ve korsan oyun da istemiyorsanız kopyalarını alabilirsiniz.