dark_1234

Deneyimli
Merhaba kırık bir PS3'üm var. İçinde Thanos Store V12, bir de PKGi Store 1.1.2. bunlardan Minecraft'ı buldum ama oyunun yanında bir kilit çıktı. Neyse oyuna girdim, oyun açıldı fakat demoymuş ben PKG olarak Minecraft full nasıl indireceğim PS3'e?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kırık bir PS3'üm var. İçinde thanos Store V12, bir de pkgi Store 1.1.2. bunlardan Minecraft'ı buldum ama oyunun yanında bir kilit çıktı. Neyse oyuna girdim, oyun açıldı fakat demoymuş ben pkg olarak Minecraft Full nasıl indireceğim PS3'e?

Hocam ben daha önce bir bilgisayarciya yaptirmistim sizde de eger cevrenizde yakinda bir bilgisayarci varsa yaptirabilirsiniz. Onlar bu isin hakkini veriyorlar :) adamlara o kadar cok PS3 kirik geldi ki zamaninda ve hala geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben daha önce bir bilgisayarciya yaptirmistim sizde de eger cevrenizde yakinda bir bilgisayarci varsa yaptirabilirsiniz. Onlar bu isin hakkini veriyorlar :) adamlara o kadar cok PS3 kirik geldi ki zamaninda ve hala geliyor.
İnternette çokça rehber var oradan bakıp yap. Para kaptırmaya germe yok.

O mağazanın altında lisans dosyaları olması lazım onları da indirmen lazım. Rehberi var bakabilirsin.

İnternette çokça rehber var oradan bakıp yap. Para kaptırmaya germe yok.

O mağazanın altında lisans dosyaları olması lazım onları da indirmen lazım. Rehberi var bakabilirsin.

Tabii öyle de yapabilir haklisiniz hocam, ben zamaninda cok zorlanmistim, pes edip bir su parasina yaptirmistim.

Son düzenleme: