dark_1234

Deneyimli
Merhaba, elimdeki cihaza yeni disk takacağım ama fark ettim, elimde bayağı tertemiz FIFA 15, PES 11 gibi CD oyunlar var. Hiç cihazı kırmasam, orijinal kullansam mantıklı olur mu, yoksa cihazı kıracak mıyım? Kıracaksam, yeni boş diskte cihazı nasıl henüz kuracağım?

Zaten hafıza 120GB olacak kırsam zaten çok oyun kurabileceğimi sanmam.

Orijinalliğini koruyup ne yapacaksınız hocam? Kırın gitsin, eğer sadece FIFA 15 ve PES 11 oynayacaksanız kırmayın. Anlandığım kadarıyla zahmete girmek istemiyorsunuz. PS Store de oyun alırım diyorsanız bildiğim bakiye yüklenmiyor. Kırın gitsin bence, bol bol özelleştirme yaparsınız konsola.

Mantıklı değil. Jailbreak'li kullanmak için birebir bir cihaz. Kır kafana göre indir oyna. PS3'te oyun boyutları aman aman büyük değil. Bayağı bir oyun kurarsın oynarsın silersin yenilerini ındirirsin.

Nasıl kıracağım hocam? YouTube'da rehberler izledim, adamların verdiği linkler full reklam linkleri veya yanlış şeyler indirtiyor. Ne yapmalıyım, güvenilir şekilde nasıl indirip USB'ye atabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl kıracağım hocam? YouTube'da rehberler izledim, adamların verdiği linkler Full reklam linkleri veya yanlış şeyler indirtiyor. Ne yapmalıyım, güvenilir şekilde nasıl indirip USB'ye atabilirim?
"Hepsi bir arada" YouTube kanalına bakabilirsin. Ben 5 yıl önce PS4'ümü onların videolarından kırdım hala arada kullanıyorum.

Yıl olmuş 2026 bağlantılardaki reklamları da geçmeyi öğrenin artık yahu.

"Hepsi bir arada" YouTube kanalına bakabilirsin. Ben 5 yıl önce PS4'ümü onların videolarından kırdım hala arada kullanıyorum.

Yıl olmuş 2026 bağlantılardaki reklamları da geçmeyi öğrenin artık yahu.
Tamam hocam, öneri için teşekkürler. Bu arada 4.93 için Zuko Store var mı?

Bende kutulu oyun koleksiyonu var ve hala almaya devam ediyorum buldukça ama yine de Hen yükledim. Hen çok kullanışlı ve öğrendikçe cihazda tam kontrol sağlıyorsunuz.

Hen yüklerseniz Asura's Wraith, Deadpool gibi zor bulunan oyunlara erişiminiz kolaylaşır.