Merhaba, PS4 sahibiyim ve sadece FC 26 oynuyorum, FC 26 güzel oyun ama spor oyunu dışında popüler PS4 oyunlarından denemek istiyorum hangilerini önerirsiniz? Fiyatı çok sorun değil ama F/P olursa daha iyi olur gereksiz pahalı olmasın yani. Neredeyse hiç oynamadım özel oyunları.
Detaylar
Kim cevapladı?Mami1938
Uzman
- Makaleler
- 1
Merhaba, PS4 sahibiyim ve sadece FC 26 oynuyorum, FC 26 güzel oyun ama spor oyunu dışında popüler PS4 oyunlarından denemek istiyorum hangilerini önerirsiniz? Fiyatı çok sorun değil ama F/P olursa daha iyi olur gereksiz pahalı olmasın yani. Neredeyse hiç oynamadım özel oyunları.
Last of Us part 1/2 oynayabilirsin.
WWE serisinin 2K oyunları güzel oluyor.
Güze fiyattaymış teşekkür ederim bakacağım.
Spor oyunu dışında olursa daha iyi olur FC 26 yetiyor.
Oynamıştım ama çok ağır geldi oynanışı, belki tekrar denerim teşekkür ederim öneri için.
Mami1938
Uzman
- Makaleler
- 1
Güze fiyattaymış teşekkür ederim bakacağım.
Spor oyunu dışında olursa daha iyi olur FC 26 yetiyor.
Oynamıştım ama çok ağır geldi oynanışı, belki tekrar denerim teşekkür ederim öneri için.
Spider-Man deneyebilirsin Uncharted 4 ve Detroit oynamadıysan kesinlikle oyna.
yusufumm07
Üstün
Marvel Spıder Man
Rdr2
Batman Arkham Knight
Rdr2
Batman Arkham Knight
SpeedBeast34
Üstün
Benim ilk olarak yavsiyem will a wonderful world olurdu hem tarzı değişik, hem senin oyun dünyanı biraz genişletme şansı verir. Sonra arzuna göre başka türlere geçebilirsin.
Aragami 2 olabilir.
Space hulk.
United assault
Motorcycle club tarzınsa tabii.