Uranos

Üstün
Yer
Adana
Merhaba, PS4 sahibiyim ve sadece FC 26 oynuyorum, FC 26 güzel oyun ama spor oyunu dışında popüler PS4 oyunlarından denemek istiyorum hangilerini önerirsiniz? Fiyatı çok sorun değil ama F/P olursa daha iyi olur gereksiz pahalı olmasın yani. Neredeyse hiç oynamadım özel oyunları.

Merhaba, PS4 sahibiyim ve sadece FC 26 oynuyorum, FC 26 güzel oyun ama spor oyunu dışında popüler PS4 oyunlarından denemek istiyorum hangilerini önerirsiniz? Fiyatı çok sorun değil ama F/P olursa daha iyi olur gereksiz pahalı olmasın yani. Neredeyse hiç oynamadım özel oyunları.

Last of Us part 1/2 oynayabilirsin.

Güze fiyattaymış teşekkür ederim bakacağım.

WWE serisinin 2K oyunları güzel oluyor.
Spor oyunu dışında olursa daha iyi olur FC 26 yetiyor.

Last of Us part 1/2 oynayabilirsin.
Oynamıştım ama çok ağır geldi oynanışı, belki tekrar denerim teşekkür ederim öneri için.

Güze fiyattaymış teşekkür ederim bakacağım.

Spor oyunu dışında olursa daha iyi olur FC 26 yetiyor.

Oynamıştım ama çok ağır geldi oynanışı, belki tekrar denerim teşekkür ederim öneri için.

Spider-Man deneyebilirsin Uncharted 4 ve Detroit oynamadıysan kesinlikle oyna.

Benim ilk olarak yavsiyem will a wonderful world olurdu hem tarzı değişik, hem senin oyun dünyanı biraz genişletme şansı verir. Sonra arzuna göre başka türlere geçebilirsin.
Aragami 2 olabilir.
Space hulk.
United assault 
Motorcycle club tarzınsa tabii.