PS4 Pro alınır mı?

deniz745

Uzman
Cuh 7216b bir 2. el PS4 Pro bakınıyorum. Genelde ilanlar 22.5 gibi uçuk rakamlar olsa da az kullanılmış ve 2 3 oyun hediye edenlerde aşağılardaki ilanlarda 14 15 bine bulmak mümkün. Şimdi bu bütçeye PS5 alsana diyeceksiniz ama ben hem CD'li hem dijital bir şey istiyorum. Sevdiğim oyunların cdlerini koleksiyon için alacağım. Bu yüzden PS4 Pro bu kriterlere uyan son konsol. Geçen PS3 Super Slim düşünüyordum ama hem içinde istediğim oyunlar olmadığını fark ettim. Hem de internetten birkaç video izleyip görüntünün çamurluğunu gördüm.
Televizyonum Philips'in 55PUS9000 modeli. Pro modeli 4K verebildiği için Pro tercih edesim var. Sizce alınır mı?

Zaten aynı fiyata yakın PS5 CD'lı versiyonu bulabiliyorsunuz. PS4 Pro modelini o fiyata verilmez, bildiğim kadarıyla 4K30FPS oynayacağınız oyunları desteklemesi lazım. Oynayacağınız oyunlarda Xbox de varsa eğer Series S veya Series X bakın. PS şart ise kırılmış olanı almamınız daha iyi olabilir. 14K-15K fiyatlar düşündürücü.

Eğer PS5'e geçmek isteyen bir PS4 Pro sahibini mutlu etmek istiyorsanız geçebilirsiniz ama bahsettiğiniz fiyata almanın hiçbir ekonomik manası olduğunu düşünmüyorum. Bahsettiğiniz "uygun" fiyatlar o kadar absürt ki eğer vizeniz varsa herhangi bir Avrupa ülkesine uçup orada 1-2 gece kalıp 2. el PS4 Pro alıp dönmenin maliyetine denk dediğiniz fiyatlar.

Hocam ne yapayım yani piyasa böyle. Siz satarsanız 8 9'a salisesinde alırım.

İşte dijital de istiyorum. Bir yandan PSN Store üyeliği alacağım bir yandan da CD koleksiyonu yapacağım.

Hocam ne yapayım yani piyasa böyle. Siz satarsanız 8 9'a salisesinde alırım.

İşte dijital de istiyorum. Bir yandan PSN Store üyeliği alacağım bir yandan da CD koleksiyonu yapacağım.

Bence PS5 dijital alın yine CD koleksiyonu yapabilirsiniz. İlk cihazı alın PS+ oyunlarını oynarken CD diskini alırsınız sonra da kutulu almaya başlarsınız.

CD'li versiyonu, dijital olarak da kullanabilirsiniz zaten.

Bence PS5 dijital alın yine CD koleksiyonu yapabilirsiniz. İlk cihazı alın PS+ oyunlarını oynarken CD diskini alırsınız sonra da kutulu almaya başlarsınız.

Hocam tek bir PS5 CD'si bile 2K'yı buluyor. En azından PS4 de bu durum 800 1000 civarı. Ayrıca CD'yi oynayamadıktan sonra ne yapayım ben?

CD'li versiyonu, dijital olarak da kullanabilirsiniz zaten.

Öyle bir şey yok diye biliyorum. Kanıtlar mısınız bunu?

Hocam tek bir PS5 CD'si bile 2K'yı buluyor. En azından PS4 de bu durum 800 1000 civarı. Ayrıca CD'yi oynayamadıktan sonra ne yapayım ben?

Öyle bir şey yok diye biliyorum. Kanıtlar mısınız bunu?
CD’li versiyona PlayStation Store üzerinden oyun alıp indirebilirsiniz. Kanıtlamalık bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…