2018'de abim Vatan'dan almıştı. Max 20 kere kullanılmıştır. Neredeyse hiç kullanılmadığından durumu iyi olsa gerek ama yine de bilmediğimden hiçbir test yapmadım. Bir hevesle alınıp oynanmadı. 2 kolu, kabloları eksiksiz. Satın alırken yanında FIFA 18 vermişlerdi, o var.
Acaba ben bunu kaça satabilirim, bilgisi olan var mı? Semtimdeki yerlere gidip fiyat alacağım ama kar amaçlı fiyat verecekleri için gerçek fiyatını öğrenmek istiyorum.
Dostlar bugün 2. elcileri gezdim ps4'üme 8 bin tl teklif ettiler hep. Sahibine bakıyorum zaten o fiyata koyanda var. Ne alaka bu iş? Bunlar kar amaçlı alıyolar bir de.
8 bin kötü bir teklif değil bence. Benim aradığum yer 4-7 arası demişti. Kollarda sorun vardı muhtemelen düşük teklif verecekti gittiğimde. Ben kendim 6 ya sattım. Sen 8 e sat onlar düşünsün sonrasını ister 9 iste 10 bine satabilirse satsın. Eğer cihazın sorunsuz ise kollarla bir kendin daha pahalıya satarsın belki.
8 bin kötü bir teklif değil bence. Benim aradığum yer 4-7 arası demişti. Kollarda sorun vardı muhtemelen düşük teklif verecekti gittiğimde. Ben kendim 6 ya sattım. Sen 8 e sat onlar düşünsün sonrasını ister 9 iste 10 bine satabilirse satsın. Eğer cihazın sorunsuz ise kollarla bir kendin daha pahalıya satarsın belki.
@Michael MYERS dostlar 8 bin bence çok iyi teklif. Ben şaşırdığım için size sordum zaten. Bu fiyatlara satılırken neden bu al-satcılar 8 bin teklif ediyor diye.
@Michael MYERS dostlar 8 bin bence çok iyi teklif. Ben şaşırdığım için size sordum zaten. Bu fiyatlara satılırken neden bu al-satcılar 8 bin teklif ediyor diye.