PS4 Slim 1 TB ne kadar eder?

Bence en fazla 12 bin.

Dostlar bugün 2. elcileri gezdim ps4'üme 8 bin tl teklif ettiler hep. Sahibine bakıyorum zaten o fiyata koyanda var. Ne alaka bu iş? Bunlar kar amaçlı alıyolar bir de.
8 bin kötü bir teklif değil bence. Benim aradığum yer 4-7 arası demişti. Kollarda sorun vardı muhtemelen düşük teklif verecekti gittiğimde. Ben kendim 6 ya sattım. Sen 8 e sat onlar düşünsün sonrasını ister 9 iste 10 bine satabilirse satsın. Eğer cihazın sorunsuz ise kollarla bir kendin daha pahalıya satarsın belki.

Bence en fazla 12 bin.
@Michael MYERS dostlar 8 bin bence çok iyi teklif. Ben şaşırdığım için size sordum zaten. Bu fiyatlara satılırken neden bu al-satcılar 8 bin teklif ediyor diye.

Satılık: i5-9600K & GTX 1660 Ti sistem ve 144 Hz monitör Şu bilgisayarıma da 12 bin TL veriyor. Sizce ikisini bir vereyim mi?

Bilgisayarı bilemem fakat bence PS4 fazlasıyla uygun bence direkt satın. Bu saatten sonra işinize yarayacağını sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…