2018'de abim Vatan'dan almıştı. Max 20 kere kullanılmıştır. Neredeyse hiç kullanılmadığından durumu iyi olsa gerek ama yine de bilmediğimden hiçbir test yapmadım. Bir hevesle alınıp oynanmadı. 2 kolu, kabloları eksiksiz. Satın alırken yanında FIFA 18 vermişlerdi, o var.

Acaba ben bunu kaça satabilirim, bilgisi olan var mı? Semtimdeki yerlere gidip fiyat alacağım ama kar amaçlı fiyat verecekleri için gerçek fiyatını öğrenmek istiyorum.
Bence en fazla 12 bin.

Dostlar bugün 2. elcileri gezdim ps4'üme 8 bin tl teklif ettiler hep. Sahibine bakıyorum zaten o fiyata koyanda var. Ne alaka bu iş? Bunlar kar amaçlı alıyolar bir de.
8 bin kötü bir teklif değil bence. Benim aradığum yer 4-7 arası demişti. Kollarda sorun vardı muhtemelen düşük teklif verecekti gittiğimde. Ben kendim 6 ya sattım. Sen 8 e sat onlar düşünsün sonrasını ister 9 iste 10 bine satabilirse satsın. Eğer cihazın sorunsuz ise kollarla bir kendin daha pahalıya satarsın belki.

8 bin kötü bir teklif değil bence. Benim aradığum yer 4-7 arası demişti. Kollarda sorun vardı muhtemelen düşük teklif verecekti gittiğimde. Ben kendim 6 ya sattım. Sen 8 e sat onlar düşünsün sonrasını ister 9 iste 10 bine satabilirse satsın. Eğer cihazın sorunsuz ise kollarla bir kendin daha pahalıya satarsın belki.
@Michael MYERS dostlar 8 bin bence çok iyi teklif. Ben şaşırdığım için size sordum zaten. Bu fiyatlara satılırken neden bu al-satcılar 8 bin teklif ediyor diye.

Satılık: i5-9600K & GTX 1660 Ti sistem ve 144 Hz monitör Şu bilgisayarıma da 12 bin TL veriyor. Sizce ikisini bir vereyim mi?

Bilgisayarı bilemem fakat bence PS4 fazlasıyla uygun bence direkt satın. Bu saatten sonra işinize yarayacağını sanmam.

@Michael MYERS @shruux @BordoBereli agalar ilanı koydum, 20dk olmadan 2 kişi 11 bin tl'ye hemen alayım diyor. Ama güncellenmemiş ise alayım diyorlar. Ben bilemedim dün güncellemiştim. Güncellenince kırılamıyormuş sanırım:( Keşke güncellemeseydim ben de yıllardır açılmıyor diye güncellemiştim.