Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam şu an 12.00 için herhangi bir jailbreak bulunmuyor. Beklemektan başka yapabileceğin bir şey yok. Eğer kırma gibi bir düşüncen varsa güncellemeri kapat. Ayrıca çip ile downgrade ettirebilirsin ama yaptıracağın yere göre 1500-2000 arası tutar.İnternette video var ama USB hazırlamaya dair herhangi bir video bulamadım. Xhardhempus diye bir siteden yapıyorlar ama USB lazım.
@yweld1 ay bile olmadı. Ayrıca her yerde kırılma şeyi de yok.
1 ay öncesinde haberleri yapılmış. Kırılma şeyleri de yazdığım gibi yok. Bulunursa zaten atarım kırarsın cihazı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Haberi atabilirsin.Sana da iyi sosyaller.
@yweld
1 ay öncesinde haberleri yapılmış. Kırılma şeyleri de yazdığım gibi yok. Bulunursa zaten atarım kırarsın cihazı.
İnternete PS4 12.00 CFW yazsan çoğu haberin eylül-Ekim aralığında çıktığını görebilirsin.
Hocam şu an 12.00 için herhangi bir jailbreak bulunmuyor. Beklemektan başka yapabileceğin bir şey yok. Eğer kırma gibi bir düşüncen varsa güncellemeri kapat. Ayrıca çip ile downgrade ettirebilirsin ama yaptıracağın yere göre 1500-2000 arası tutar.İnternette video var ama USB hazırlamaya dair herhangi bir video bulamadım. Xhardhempus diye bir siteden yapıyorlar ama USB lazım.
Ben 12.00 haberini internette gördüm. Ayrıca bazı yerleri 11.00 ile karıştırmışım. Gayet normal insanlık hali.Hocam şu an 12.00 için herhangi bir jailbreak bulunmuyor. Beklemektan başka yapabileceğin bir şey yok. Eğer kırma gibi bir düşüncen varsa güncellemeri kapat. Ayrıca çip ile downgrade edebilirsin ama yaptıracağın yere göre 1500-2000 arası tutar. @199 arkadaşın kafası bu konuda biraz karışmış sanırım
I Ata I
Başarılı
Bana anlatabilir misin?Hocam daha 12.00 jailbreak yeni çıktı. Çıkalı 1 ay bile olmadı. Nasıl kırılır anlatırım ama yeni çıktığı için stabil olmaz.
Bekleyebilirsem yarın anlatayım. Detaylıca.
Bana downgradeyi değil de 12.00'ı kırmayı anlatabilir misin?1 ay bile olmadı. Ayrıca her yerde kırılma şeyi de yok. Sürüm düşürüp öyle kırması çok çok daha iyi olur. Bir de yeni yayınlanmış CFW. Hemen kurulmaması lazım. Brick bile edebilir belki.
prowindows62
Başarılı
Hocam arkadaş galiba karıştırmış 12.00 değil 11.00 kırılıyor.Bana anlatabilir misin?
Bana downgradeyi değil de 12.00'ı kırmayı anlatabilir misin?