Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusufumm07

Üstün
Şimdi şöyle ps4 ÿeğene verdim PS4 PS5 aynı hesap var iki cihazda da ikimizde aynı anda cihazları açtığımızda
hesap çakışması çakışması olur mu? O daha çok kurulu oyun oynuyor ben Fc 26 vs.

Son düzenleme:
Çözüm
Hocan şimdi mesela o PS4 Rdr 2 oynuyor Ben PS5'de FC 26 oynuyorum. Hesap çakışması olmaz değill mi?
Olmaz hocam benim ps4 varken sürekli forumlardan paylaşımlı hesap alırdım kullanırdım 1 kez sorun olmadı. Ama şu şekilde oyunun olduğu hesapta siz oynayın, diğer arkadaş ana hesaptan oyunu indirsin kendi profil hesabindan oynasın.

Internette ps paylaşımlı hesap diye aratin detaylı bilgi bulursunuz
Şimdi şöyle PS4 ÿeğene verdim PS4 PS5 aynı hesap var iki cihazda da ikimizde aynı anda cihazları açtığımızda.
Hesap çakışması çakışması olur mu? O daha çok kurulu oyun oynuyor ben FC 26 vs.

Olur diye biliyorum, yani aynı anda Online'a giremiyor olmanız lazım. Hatta bazı pslerin sürümüne göre aynı anda hesapta bile bulunamıyorsunuz. En azından arkadaşımdan gördüğüme göre böyleydi.

Olur diye biliyorum, yani aynı anda Online'a giremiyor olmanız lazım. Hatta bazı pslerin sürümüne göre aynı anda hesapta bile bulunamıyorsunuz. En azından arkadaşımdan gördüğüme göre böyleydi.
Son sürümde ps4 online oynama değil Yalnız iki cihazı aynı anda kullanabilir miyiz bunu merak ediyorum?

Hocan şimdi mesela o PS4 Rdr 2 oynuyor Ben PS5'de FC 26 oynuyorum. Hesap çakışması olmaz değill mi?
Olmaz hocam benim ps4 varken sürekli forumlardan paylaşımlı hesap alırdım kullanırdım 1 kez sorun olmadı. Ama şu şekilde oyunun olduğu hesapta siz oynayın, diğer arkadaş ana hesaptan oyunu indirsin kendi profil hesabindan oynasın.

Internette ps paylaşımlı hesap diye aratin detaylı bilgi bulursunuz

Çözüm