plovdiv

Çalışkan
Mavi LED ışık da bir saniye yanıyor ancak bir görüntü gelmiyor, fan bile çalışmıyor. Bir çözümü var mıdır yoksa tamirciye mi götürmek gerekir? Ayrıca tekrar düğmeye bastığımda bu sefer hiç tepki gelmiyor.

Bende elektrik gittikten sonra olmuştu. Sende böyle bi şeyden dolayı olmadıysa sıcaklıktan olabilir. Veya tozdan da olabilir. Bence bi tamirciye götür o kendi gözüyle bi baksın.
Anladım. Geçen hafta aslında termal macun ve bakım için bir tanıdığa vermiştim cihazı ondan dolayı da olabilir mi?

Durduk yere anakart arızası çıkabilir mi? Sıcaklıktan dolayı mı oldu acaba?
İşlemci arızası olduğunda bu cihazlar böyle davranıyor. PS3 FAT kasalarda vardı. PS4'lerde neden olmasın? Umarım arızayı çözebilecek bir servis bulursun dostum. :/

Güvenli modu denediğinizi düşünüyorum ve bahsini bile açmıyorum.

O FAT kasalar neydi hocam öyle ya. Sarı ışık yemiştim, tamirciye götürüyorum anakart değişimi oluyor 2 ay sonra tekrar sarı ışık :D
Bu arıza maalesef FAT kasalarda kronik :) Bu yüzden Playstation ile ilgili çalıştığım firmada asla ve asla FAT kasa almıyor ve satmıyorduk. Onarım için getirenleri de maalesef geri gönderiyorduk. Israr ediyorlardı ama 3 ay geçmeden bu duruma düştüğünü söylüyorduk. Evet, gerçekten tamiri yapılabiliyordu ama yine bu duruma düşüyordu :D

Bu arıza maalesef FAT kasalarda kronik :) Bu yüzden Playstation ile ilgili çalıştığım firmada asla ve asla FAT kasa almıyor ve satmıyorduk. Onarım için getirenleri de maalesef geri gönderiyorduk. Israr ediyorlardı ama 3 ay geçmeden bu duruma düştüğünü söylüyorduk. Evet, gerçekten tamiri yapılabiliyordu ama yine bu duruma düşüyordu :D
Vay be hocam. Bende lisede az çalışmadım. Özellikle sorunların %90'ı FAT kasalardan geliyordu. Isınmamı dersin, anakart arızasımı dersin, işlemci sorunumu dersin :D