Detaylar
Kim cevapladı?cemkaraca
Yetkin
Bende elektrik gittikten sonra olmuştu. Sende böyle bi şeyden dolayı olmadıysa sıcaklıktan olabilir. Veya tozdan da olabilir. Bence bi tamirciye götür o kendi gözüyle bi baksın.Durduk yere anakart arızası çıkabilir mi? Sıcaklıktan dolayı mı oldu acaba?
Anladım. Geçen hafta aslında termal macun ve bakım için bir tanıdığa vermiştim cihazı ondan dolayı da olabilir mi?Bende elektrik gittikten sonra olmuştu. Sende böyle bi şeyden dolayı olmadıysa sıcaklıktan olabilir. Veya tozdan da olabilir. Bence bi tamirciye götür o kendi gözüyle bi baksın.
cemkaraca
Yetkin
Bakımda belki bazı kabloları yerinden çıkartmış olabilir, temassızlık olmuş olabilir Ama tam nedenini bilemiyorum.Anladım. Geçen hafta aslında termal macun ve bakım için bir tanıdığa vermiştim cihazı ondan dolayı da olabilir mi?
- Makaleler
- 14
İşlemci arızası olduğunda bu cihazlar böyle davranıyor. PS3 FAT kasalarda vardı. PS4'lerde neden olmasın? Umarım arızayı çözebilecek bir servis bulursun dostum. :/Durduk yere anakart arızası çıkabilir mi? Sıcaklıktan dolayı mı oldu acaba?
Güvenli modu denediğinizi düşünüyorum ve bahsini bile açmıyorum.
cemkaraca
Yetkin
O FAT kasalar neydi hocam öyle ya. Sarı ışık yemiştim, tamirciye götürüyorum anakart değişimi oluyor 2 ay sonra tekrar sarı ışık
- Makaleler
- 14
Bu arıza maalesef FAT kasalarda kronikO FAT kasalar neydi hocam öyle ya. Sarı ışık yemiştim, tamirciye götürüyorum anakart değişimi oluyor 2 ay sonra tekrar sarı ışık![]()
cemkaraca
Yetkin
Vay be hocam. Bende lisede az çalışmadım. Özellikle sorunların %90'ı FAT kasalardan geliyordu. Isınmamı dersin, anakart arızasımı dersin, işlemci sorunumu dersinBu arıza maalesef FAT kasalarda kronikBu yüzden Playstation ile ilgili çalıştığım firmada asla ve asla FAT kasa almıyor ve satmıyorduk. Onarım için getirenleri de maalesef geri gönderiyorduk. Israr ediyorlardı ama 3 ay geçmeden bu duruma düştüğünü söylüyorduk. Evet, gerçekten tamiri yapılabiliyordu ama yine bu duruma düşüyordu
![]()