Art The Clown
Üstün
Arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi sizce zarar verir mi?
Arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi sizce zarar verir mi?
Maalesef kablo ısınıyor orijinal PS3'den çıkan kabloyu kullanıyorum.Güç kablosu ısınabiliyor, o yanmadığı sürece bir şey olmaz. Yan sanayi kablo kullanma, soğutma ve hava akışı deliklerini tozlardan temizle tıkanmasın yeter.
Dikkat et yanmasın, PS4 durduk yere yanmaz ısıdan vs yansa yansa kablo yakar pert eder, ona dikkat et.Maalesef kablo ısınıyor orijinal PS3'den çıkan kabloyu kullanıyorum.
Ucuna makaron falan sarayım sence korur mu Makaron?Dikkat et yanmasın, PS4 durduk yere yanmaz ısıdan vs yansa yansa kablo yakar pert eder, ona dikkat et.
Kablonun içine etki etmediği sürece bir faydası olmayacaktır.Ucuna makaron falan sarayım sence korur mu Makaron?
He kablo içi ise Makaron da işe yaramaz ben dışından bahsetmiştim.Kablonun içine etki etmediği sürece bir faydası olmayacaktır.
Kablonun içi ısınır, onun çaresi orijinal ve yeni güç kablosu kullanmaktır.He kablo içi ise Makaron da işe yaramaz ben dışından bahsetmiştim.
Valla 10 yıllık cihaz orijinal bulmak çok zor sizin bir kablo öneriniz var mı?Kablonun içi ısınır, onun çaresi orijinal ve yeni güç kablosu kullanmaktır.