Sorun alette değil sorun senin oyun oynama isteğin olmaması veya istediğin bir oyunu bulamaman.
PS5 candır, ne oyunlar oynadım, neler yaptım. 2020'de PS alan birisi günümüze kadar hiçbir oyunu 60FPS ve güzel bir görüntü olmadan oynamadı öyle düşünün.
Fakat bu aleti ilk kez alanlarda garip bir şey gözlemledim; Her gün açıp zorla oyun oynamak, bilgisayar gibi tüm gün başında oturma isteği kurup bu gerçekleşmeyince sorunu alette buluyorlar. Abi bunun adı konsol, bu size saf oyun deneyimini en basit şekilde yaşatır, eğer Netflix veya diğer dizi platformlarıyla işiniz yoksa bu aletin tüm olayı size oyun oynattırmaktır.
Hani bilgisayar gibi rahatça oyun sonrası tarayıcınıza geçip takılamazsınız veya başka bir program açamazsınız oyun dışında.
Konsolun olayı budur, kendinize ve alete zaman verin, oyun oynamak istediğiniz zaman açın ve sevdiğiniz oyunları almaya çalışın. Sırf çok oynanıyor veya özel oyun diye atlamayın.
Bir de teknolojik alet almadan önce baya araştırın, alınca neler yapabileceğinizi, alternatiflerinizin ne olabileceğini falan.