Uzun zamandır oyun bilgisayarım yok. Oyun da oynamıyordum hatta.

İlginç bir durum olmuş. Ben Helldivers 2 ve Lost Judgment aldım. 3 haftadır hayvan gibi oynuyordum bu ikisini şimdi yurtdışına çıktığım için 3 hafta uzak kalacağım keşke PS5'imi getirseydim de burada da oynardım diyorum resmen...

Ben de aynı durumdayım; fakat bunun tamamen zamanında, hiçbir derdim tasam yokken olmaması, şimdi artan sorumluluklardan dolayı olsa da, hevesimin olmamasından kaynaklanıyor. O kadar hevesim kaçtı ki, tek yaptığım şarkı açıp kod yazmak, daha sonra da 2-3 modelleme yaparak günü tamamlamak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hevesi hiç anlamadım. İnsanlar bir süre sonra ışıklandırmadan ibaret diyorlar. Çok şükür seneler sonra güçlü bir bilgisayarım oldu ama hiç bir şekilde hevesim gitmedi. Sadece ara vermek zorunda kaldım. Hala ilk gün gibi oynayasım var.

Hocam ben çıktığı zaman almıştım yıllardır keyifle kullanıyorum. İyi bir pc'em olmasına rağmen PS5'ın yeri bende ayrı. Mesela ps plus ile The last of us 2 oynuyorum şuan çok keyfli, pcden daha uygun fiyatlı oluyor oynaması. Yeni eklenen oyunlar da var üyeliğe Wo long gibi bitirince onları da oynayacağım 3 saati felan kaldı. Bu arada PS5'ın kendi kütüphanesi pek iyi değil ama önceki konsollara geriye uyumluluk sayesinde oynattığı oyunlar bile yetiyor.

Sorun alette değil sorun senin oyun oynama isteğin olmaması veya istediğin bir oyunu bulamaman.

PS5 candır, ne oyunlar oynadım, neler yaptım. 2020'de PS alan birisi günümüze kadar hiçbir oyunu 60FPS ve güzel bir görüntü olmadan oynamadı öyle düşünün.

Fakat bu aleti ilk kez alanlarda garip bir şey gözlemledim; Her gün açıp zorla oyun oynamak, bilgisayar gibi tüm gün başında oturma isteği kurup bu gerçekleşmeyince sorunu alette buluyorlar. Abi bunun adı konsol, bu size saf oyun deneyimini en basit şekilde yaşatır, eğer Netflix veya diğer dizi platformlarıyla işiniz yoksa bu aletin tüm olayı size oyun oynattırmaktır. :LOL:

Hani bilgisayar gibi rahatça oyun sonrası tarayıcınıza geçip takılamazsınız veya başka bir program açamazsınız oyun dışında.

Konsolun olayı budur, kendinize ve alete zaman verin, oyun oynamak istediğiniz zaman açın ve sevdiğiniz oyunları almaya çalışın. Sırf çok oynanıyor veya özel oyun diye atlamayın.

Bir de teknolojik alet almadan önce baya araştırın, alınca neler yapabileceğinizi, alternatiflerinizin ne olabileceğini falan.