ornitorenk

Uzman
İade süresi de geçti. Neden böyle oldu anlamadım, umurumda bile değil. Ne PS5, ne FIFA, ne Forza, ne de RDR2. 3.000 TL’ye gidip oyun aldık bir de. İlk bir hafta falan biraz oynadım, şimdi açasım bile yok; tozunu alıp duruyorum. Alalı yaklaşık 17 gün oldu. Özellikle sabah akşam FC26 kariyer oynarım diye düşünüyordum, ama 1 saat bile FIFA oynamadım daha. Yaş geçtikçe hiçbir şeye istek kalmıyor, yaşamaya bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz oynayıp bıksam anlayacağım da neredeyse hiç oynamadan bıkan ilk insan oldum galiba
Fazla beklentiye girmis olabilirsin. Farkli hobilere yonelmek bir nebze de olsa hevesinin geri gelmesine yarayabilir. Bir sure kendine zaman ver. Senden ekmek istemeyecek sonucta. Cansiz bir varlik oldugu icin sana maddi zarari olmaz. Dursun simdilik kenarda. Ben de su aralar hic oyun oynayamiyorum. Elim gamepad'e gitmiyor. O derece ilgimi cekmiyor oyun oynamak su siralar.

Herkes öyle hocam. İnsanların odak süresi, sosyal medya gibi çeşitli etkenlerden dolayı düştü. Çevremde kimse film, dizi izleyemiyor. Aynı şekilde oyunlara da odaklanamıyorlar. Bende de yavaş yavaş başladı. Hayat kaçıyormuş gibi hissediyorum. Hobilerimden yavaş yavaş uzaklaşıyorum.

Oyun aynı oyun. PS5'in heves yaratmasını beklemek biraz gülünç zaten o yüzden PC'si olanlara PS5 önermiyorum çünkü gereksiz, pahalı bir oyuncaktan ibaret oluyor bu durumda. Ben ekran kartsız bir laptopa sahip olduğum için PS5 satın aldım yaklaşık 3 hafta önce ve şimdiden 80 saati falan devirmiş olabilirim. Eğer oynayacağınız oyunları PC'den oynayabiliyorsanız veya normalde oyunlar ilginizi çekmiyorsa PS5 aldınız diye büyülü bir şekilde ilginizi çekecek diye bir şey yok maalesef ki.

Oyun aynı oyun. PS5'in heves yaratmasını beklemek biraz gülünç zaten o yüzden PC'si olanlara PS5 önermiyorum çünkü gereksiz, pahalı bir oyuncaktan ibaret oluyor bu durumda. Ben ekran kartsız bir laptopa sahip olduğum için PS5 satın aldım yaklaşık 3 hafta önce ve şimdiden 80 saati falan devirmiş olabilirim. Eğer oynayacağınız oyunları PC'den oynayabiliyorsanız veya normalde oyunlar ilginizi çekmiyorsa PS5 aldınız diye büyülü bir şekilde ilginizi çekecek diye bir şey yok maalesef ki.

Uzun zamandır oyun bilgisayarım yok. Oyun da oynamıyordum hatta.