DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.956 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.206 Yer TR 22 Eylül 2025 #1 Ayrılık çeşmesi, Piazza cart curt fark etmez gidip alacağız. En garanti mağaza neresi olur? Alacak arkadaş sadece futbol oyunları oynayacak, çift kol alacağız dolayısıyla Pro gerekli olmaz diye düşünüyorum, yorum alırsam sizden harika olur.
Ayrılık çeşmesi, Piazza cart curt fark etmez gidip alacağız. En garanti mağaza neresi olur? Alacak arkadaş sadece futbol oyunları oynayacak, çift kol alacağız dolayısıyla Pro gerekli olmaz diye düşünüyorum, yorum alırsam sizden harika olur.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.426 Yer Haddonfield, Illinois 22 Eylül 2025 #2 İnternetten neden almıyorsunuz? Mağaza kazık oluyor benim bildiğim.
KS KS DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.956 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.206 Yer TR 22 Eylül 2025 #3 Michael MYERS dedi: İnternetten neden almıyorsunuz? Mağaza kazık oluyor benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... Direkt kurup oynamak istiyor. Yeni evlendi, eve yeni OLED TV falan aldı heyecanlı biraz
Michael MYERS dedi: İnternetten neden almıyorsunuz? Mağaza kazık oluyor benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... Direkt kurup oynamak istiyor. Yeni evlendi, eve yeni OLED TV falan aldı heyecanlı biraz
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.426 Yer Haddonfield, Illinois 22 Eylül 2025 #4 DarthGorsoy dedi: Direkt kurup oynamak istiyor. Yeni evlendi, eve yeni OLED TV falan aldı heyecanlı biraz Genişletmek için tıkla... 2-3 günde geliyor zaten en geç. Bugün verse haftasonu gelmeden elinde olur.
DarthGorsoy dedi: Direkt kurup oynamak istiyor. Yeni evlendi, eve yeni OLED TV falan aldı heyecanlı biraz Genişletmek için tıkla... 2-3 günde geliyor zaten en geç. Bugün verse haftasonu gelmeden elinde olur.