Zgoen32

Becerikli
Merhaba. PS5 Slim aldim, daha yeni kablosunu takacaktim ama sanki tam girmiyor gibi. Yani takiyorum oturmus gibi oluyor ama iceri dogru itteremiyorum tamamen. Sadece biraz zorlarsam biraz daha sıkı oluyor kablo. Daha önce bir deneyimim olmadi, acaba bu normal mi?

Daha once surekli PSU kablosu tak cikar dongum yuzunden anormal geldi sanirim.

Daha çaliştirmadim sorun olur diye.

20251227_141921.webp

Son düzenleme:
Merhaba, yeni almış olduğunuz için hassasiyetinizi anlıyorum 🙂

Bu tamamen normal bir durum, endişe etmenize gerek yok. Sakın girmiyor diye düşünüp zorla ittirmeye kalkışmayın porta zarar verir.

Merhaba, yeni almış olduğunuz için hassasiyetinizi anlıyorum 🙂

Bu tamamen normal bir durum, endişe etmenize gerek yok. Sakın girmiyor diye düşünüp zorla ittirmeye kalkışmayın porta zarar verir.

Anladim hocam sürekli konu acip duruyorum :)
Sadece sag sola yavas yavas hareket ettirip biraz daha sıkılıyorum yoksa cok daha çikiyor en ufak temasta bunu niye böyle yapmişlar acaba.

HDMI kablosu bile tam girmiyormus gibi hisettiriyor bunu tasarlayan mühendisler daha cok paranoysk olalim demisler.

Anladim hocam sürekli konu acip duruyorum :)
Sadece sag sola yavas yavas hareket ettirip biraz daha sıkılıyorum yoksa cok daha çikiyor en ufak temasta bunu niye böyle yapmişlar acaba.

HDMI kablosu bile tam girmiyormus gibi hisettiriyor bunu tasarlayan mühendisler daha cok paranoysk olalim demisler.

Estağfurullah, istediğiniz kadar konu açın bizde yardımcı olalım 🙂

Bu bir hata olmadığı için Sony mühendislerinin böyle yapmasının birkaç amacı var. En önemlisi güç kablosunu takıp çıkarırken soketin kırılmasının önlenmesi.

Hocam hayırlı olsun, artık dropmuş RAM'miş şuymuş buymuş uğraşmadan keyfinize bakarsınız. Ben de şu an ekran kartına iade talebi açtım 9070 XT geçeceğim. Bir anlık fikir değişikliğiyle daha ekran kartı almayıp PS5 alasım da var. :D

Hocam hayırlı olsun, artık dropmuş RAM'miş şuymuş buymuş uğraşmadan keyfinize bakarsınız. Ben de şu an ekran kartına iade talebi açtım 9070 XT geçeceğim. Bir anlık fikir değişikliğiyle daha ekran kartı almayıp PS5 alasım da var. :D

Hocam teşekkür ederim.
Siz bilirsiniz hocam ama bence bu kadar ilerlemişken geri dönmeyin ben olsam Intel sokete bile gecip yine denerdim.

Aslinda bende sistem toplayacaktim tekrardan ama AI krizi ve AM5 de deneyimledikten sonra bir sonraki nesil icin yatirim yapacağım zaten bir de konsol tarafini merak ediyordum 1 sene tecrübe yaşayip görecegiz.

Yoksa ben sistemsiz duramam :)