PS5 için 2TB SSD vs 4TB SSD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan murat95
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 317
  • Etiketler Etiketler
    ps5 ssd

murat95

Uzman
Arkadaşlar merhaba,

PS5 Slim digital versiyonum var. 990 PRO 2 TB ve 4 TB arasında kaldım. Sizce 2 TB yeterli olur mu? Toplamda 3 TB olacak zaten.

990 PRO 2 TB - 8.200 TL
990 PRO 4 TB - 14.500 TL

Eğer para sıkıntıysa ve internetiniz iyiyse PSde bulut oynama yakında tamamen ücretsiz erişilebilir olacak. Oyunları diskte tutma takıntınız yoksa ya da online oyun oynayıp en düşük gecikmeye sahip olmak istemiyorsanız düşünebilirsiniz.

Eğer bulut oynama ücretsiz olacaksa hiç almama gerek yok o zaman. Bu kesin mi?

2 TB yeterli ama o SSD'ye o ücret gereksiz fazla.
2TB yeterli geliyor aslında ama bulut oynama ücretsiz olacakmış galiba öyleyse gerek yok gibi.

2TB yeterli geliyor aslında ama bulut oynama ücretsiz olacakmış galiba öyleyse gerek yok gibi.
İnternetiniz kaç MBPS?

PlayStation'a ücretsiz olarak geleceğine dair hiç haber göremedim. Portal cihazlarinda var sadece şu anlık. Gelse de Türkiye'ye gelir mi o da muamma. Xbox'da var, Türkiye'de yok ama.

Son düzenleme:
PlayStation'a geleceğine dair hiç haber göremedim. Portal cihazlarinda var sadece şu anlık. Gelse de Türkiye'ye gelir mi o da muamma. Xbox'da var, Türkiye'de yok ama.
Yani şu an mevcut bir özellik zaten ama türkiyede yok galiba.

Bir de premium lazım şu an için.

İnternetiniz kaç MBPS?

PlayStation'a geleceğine dair hiç haber göremedim. Portal cihazlarinda var sadece şu anlık. Gelse de Türkiye'ye gelir mi o da muamma. Xbox'da var, Türkiye'de yok ama.
100 mbit hızım var. Eğer öyleyse alayım o zaman 2TB SSD'yi ne diyosunuz arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…