Merhaba. Geçenlerde PS5 Slim aldım. PS5'in hakkını verecek, kaliteli, grafikleri güzel ve akıcı FPS hikaye oyunları istiyorum. 300-400 TL bütçem var. PlayStation Store'da hazır indirime girmişken oyun alayım dedim. Sizce Ghost of Tsushima Director's Cut mı? (700 TL'den 350 TL'ye düştü) Batman Arkham Collection mı? (2000 TL'den 200 TL'ye düştü. Toplam 3 oyun içeriyor bu arada.) Kararsız kaldım. GOT 4K 60 FPS veriyor ama Batman Arkham 4K 30 FPS veriyor. 30 FPS olayı canımı sıktı. Sizce hangisini almalıyım? 6 saat kaldı indirimin bitmesine :/
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 400₺
Bence Ghost of Tsushima. Batman oyunları 30 FPS kötü hissettirebilir. Bizzat deneyimlediğim için söylüyorum. Ghost of Tsushima'yı oynama fırsatı bulamadım maalesef. O yüzden kesin bir şey diyemem ama Batman 30 FPS kötü. Eğer 60 FPS modu varsa işler değişir.
Ghost of Tsushima derim.
Technopat'ta herkes Batman dedi. Batman fanboylariBence Ghost of Tsushima. Batman oyunları 30 FPS kötü hissettirebilir. Bizzat deneyimlediğim için söylüyorum. Ghost of Tsushima'yı oynama fırsatı bulamadım maalesef. O yüzden kesin bir şey diyemem ama Batman 30 FPS kötü. Eğer 60 FPS modu varsa işler değişir.
Batman oyunları Epic Games'te ücretsiz verildi zaten. Onun dışında her indirim döneminde üçlü seti 30 TL'ye satıyorlar. Oradan alınabilir.Technopat'ta herkes Batman dedi. Batman fanboylari)
Ordan almıştım zaten de PC kötüBatman oyunları Epic Games'te ücretsiz verildi zaten. Onun dışında her indirim döneminde üçlü seti 30 TL'ye satıyorlar. Oradan alınabilir.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-