murat95

Uzman
Arkadaşlar, Logitech G733 kulaklığım var ancak hem G-HUB yazılımı kuramama sorunu hem de devamlı PC ile PS5 arasında USB tak çıkar olaylarından dolayı sadece PS5 için özel bir kulaklık alayım diyorum. Ne önerirsiniz F/P olarak ya da bu şekilde kullanmaya devam mı edeyim?

Kulaklıklar pahalı eğer kulaklığımdan memnun isem tak çıkar yaparım. Benzer durumu ben yaşıyorum Steelseries Nova 4x kullanıyorum ps5 ve pc arasında tak çıkar yapıyorum üşendirici bir durum maalesef. Eğer illaki kulaklık alacam diyorsan Steelseries nova 5P ye bakabilirsin. Sonunda P olanlar playstation versiyon oluyor, x olanlar ise xbox versiyon oluyor.

Kulaklıklar pahalı eğer kulaklığımdan memnun isem tak çıkar yaparım. Benzer durumu ben yaşıyorum Steelseries Nova 4x kullanıyorum ps5 ve pc arasında tak çıkar yapıyorum üşendirici bir durum maalesef. Eğer illaki kulaklık alacam diyorsan Steelseries nova 5P ye bakabilirsin. Sonunda P olanlar playstation versiyon oluyor, x olanlar ise xbox versiyon oluyor.
Fiyatlar gerçekten çok yüksek, tak çıkar yapacağım başka türlüsü mümkün değil gibi. Sony'nin kendi kulaklıklarını alacaktım ama çok fazla olumsuz yorum var.

Sony' nin kendi kulaklıklarını gereksiz görüyorum. Onun yerine dediğim gibi steelseries öneririm her kulaklığın ps için olan versiyonları mevcut. Benim tercihimde yeni bir kulaklık almamak olurdu şu an yaptığım gibi ama illa alacaksam da nova 5P tercih ederdim muhtemelen

Arkadaşlar, Logitech G733 kulaklığım var ancak hem G HUB yazılımı kuramama sorunu hem de devamlı PC ile PS5 arasında USB tak çıkar olaylarından dolayı sadece PS5 için özel bir kulaklık alayım diyorum. Ne önerirsiniz F/P olarak ya da bu şekilde kullanmaya devam mı edeyim?

Razer BlackShark v2X PlayStation Edition var BİM'e geliyordu sanki 2K'ya.