Yener K

Techolay
Kıdemli Moderatör
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar, Microsoft'un sayılı başarılı ve PlayStation platformunda olmayan oyunlarından FH5 nihayet PS5 için geldi. Kardeşim dediğim bir yakınımla kardeş hesapla oyunu ön siparişle aldık ve dün deneme şansım oldu. Benim daha önce zaten Xbox One konsolda falan oynamışlığım vardı. Kardeşimin ise yok denilebilir. Oyunu performans modu ile oynadım. DualSense ile daha farklı bir his oldu. Microsoft bu oyunu PS5'e getirmekle stratejik bir hamle yaptı ve tuttu. Oyuna girişte Microsoft hesap bağlama yapmak gerekiyor. Maalesef eski platform ilerlemesi gelmiyor. Yeni bir başlangıç yapılıyor. PS5 sahibi olup ve daha önce deneyimi olmayan arkadaşlara tavsiye ederim. Bence oynanışı güzel. Daha çok benim çocuklar oynuyor. Malum bize kalması zor 😅

Dualsense'in tam olarak hangi olayı cezbetti bu oyunda ustam? Titreşimleri ve triggerlar falan mı? Meraklandım doğrusu.

Dualsense'in tam olarak hangi olayı cezbetti bu oyunda ustam? Titreşimleri ve triggerlar falan mı? Meraklandım doğrusu.
Aynen öyle. Adaptive Trigger oldukça iyi his veriyor. Ergonomi olarak da güzel. Şahsen orijinal Xbox kolları dahil 20'den fazla kol sahibiyim.

Daha önce hiç PlayStation sahibi olmadım. Pro çıktığında almayı düşündüm ama bu ve diğer forumdaki arkadaşlar sağ olsun soğuttular beni ve almaktan vazgeçtim. Böyle konular görünce de insan merak ediyor nasıl bir his olduğunu:cautious:

Son düzenleyen: Moderatör: