ornitorenk

Uzman
Normal garanti ile arasında ortalama 11-12K fark var. Fark çok olduğu için ithalatçı garantili düşünüyorum ama bir yandan da güvenesim gelmiyor. Önerdiğiniz bir ithalatçı var mı için rahat olsun bundan al dediğiniz? Ya da kimden alırsan al fark etmez mi diyorsunuz? Önerilere açığım.

Bence direkt garantili alınması bile gereksiz bir cihaz. PS5 özellikle ülkemizde bir hevesle alınan sonra da kullanılmayınca satılan ürünlerin başında geliyor çok daha uyguna gayet temiz, kullanılmış 2. el bulunabiliyor arada tasarruf edilen para ile de artık Plus aboneliği ya da oyunlar çekilir.

İlla alınacaksa da ithalatçı garantili alınmalı. PS5'ler sorun çıkartan cihazlar değil 1. dakikada sorun çıkartmayan cihazın 2 yılda sorun çıkartma ihtimali aradaki 11-12K "distribütör garantisini" ödemeye değmiyor.

Bence direkt garantili alınması bile gereksiz bir cihaz. PS5 özellikle ülkemizde bir hevesle alınan sonra da kullanılmayınca satılan ürünlerin başında geliyor çok daha uyguna gayet temiz, kullanılmış 2. el bulunabiliyor arada tasarruf edilen para ile de artık Plus aboneliği ya da oyunlar çekilir.

İlla alınacaksa da ithalatçı garantili alınmalı. PS5'ler sorun çıkartan cihazlar değil 1. dakikada sorun çıkartmayan cihazın 2 yılda sorun çıkartma ihtimali aradaki 11-12K "distribütör garantisini" ödemeye değmiyor.

Hocam taksitle alacağım ben. 2. el düşünmüyorum o yüzden. İthalatçı garantide iadeli ürün gönderiliyor açılmış ürün gönderiliyor vs diye duydum doğruluk payı var mı acaba?

Ben ithalatçı garantili bir sıkıntı çıkmadı her şeyi orijinal. 11 gün oldu alalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
ben aldım
2 kez
ikisini de iade ettim

günah almak gibi olmasın ama şahsi fikrim en az 1 yıl kullanlmış ürünleri bana sıfır kapalı kutu diye kakaladıklarını düşünüyorum.

sıfır diye satılan kutudan çıkan bir örnek:
1762775933140.webp

umarım fikir verir

ne yaptım, geçen hafta yunanistana giden bi arkadaşımdan rica ettim oradan aldırdım, çok çok daha uygun fiyata geldi. ama imkanlar işte..

Ben aldım
2 kez
İkisini de iade ettim

Günah almak gibi olmasın ama şahsi fikrim en az 1 yıl kullanlmış ürünleri bana sıfır kapalı kutu diye kakaladıklarını düşünüyorum.

Sıfır diye satılan kutudan çıkan bir örnek:
Eki Görüntüle 200315

Umarım fikir verir

Ne yaptım, geçen hafta yunanistana giden bir arkadaşımdan rica ettim oradan aldırdım, çok çok daha uygun fiyata geldi. Ama imkanlar işte.

E ne yapacağız abi o zaman? Şu an konsolu nereden nasıl alacağım ben mesela taksitli lazım bana. Xbox Series X mi alayım direkt omda da bu ithalatçı bilmem neci garanti olayı var mı yoksa stabil alıp geçiyor musun?