Zamanım var aslında, bugün eski ekran kartımı sattım az bir miktar eksiğim kaldı monitör için. O nedenle PS5'i satma konusunda acele etmeye pek ihtiyacım yok. Birkaç hafta içinde bütçem tamamlanmış olur monitör için.
Dediğim gibi 22 ile 30 küsur arasında çok değişiyor fiyatlar. Bana tam ortası 25-26 uygun geldi cihaz temiz olduğundan ama bilemedim çok fazla yazan olmadı çünkü.
Satış acelem yok, eski ekran kartımı sattım bugün az bir miktar eksiğim kaldı sadece. PS5 satılırsa muhtemelen gerekli kısmını monitör bütçesine ayırıp kalanı yatırım yapacağım. Kullanım senaryom ise şöyle; cihazı sadece kendim kullandım. Kullandığım cihazlara çok titiz olduğumdan dolayı çok temiz kullanıldı. Günlük en fazla 8-10 saat arası kullanılmıştır ki o da aralıksız şekilde değil. Bazen boş ekranda bekliyordu ve bu kullanımda her gün değil öyle deyim. Son 1 senedir de açıkçası açıp oynamadım adamakıllı, öylece duruyor masamda. Kolda veya cihazda bir problem yok, yani ben deneyimlemedim en azından öyle deyim. Alan kişinin sorunsuz şekilde açıp oynayacağı bir cihaz yani. Bakım yaptırmak isterse temizlik, termal macun vesaire en fazla onları yaptırır. Hem kendi şehrimde hem başka şehirlerde benzer veya daha kötü durumda olan cihazlara 30 üstü bile yazanlar vardı ve fiyatlar 22 bin ile 30 küsur arasında değişkenlik gösterdiği için 25-26 bin uygun olur gibi düşünmüştüm.