Elimde PC var, çok iyi olmasa da yeterli geliyor bana. PS5 hevesim var. 4K 60 FPS olayı için PS5 Slim yeterli olmaz gibi geliyor, videolarda izlediğim arkalarda doku farkı var. TR 60 civarında Pro çok fazla geliyor bana fiyatı, belki yurt dışı alınırsa iyi olabilir ama tanıdık yok. 4K 60 FPS için PS5 Slim yeterli olur mu?

Cihazda oyunlar da aşırı pahalı.

Değmez tabi ki de. Mevcut jenerasyonun son demlerinde yeni jenerasyonun ise arefesindeyiz. Bir iki yıl sonra rafa kaldırılıp unutulacak bir cihaza o kadar para harcamanın bir anlamı yok.
Daha Ps 5 ölmez adamla takiği bu cihaz çıktıktan ilk 3 4 yıl az oyun sonra yağdırıyorlar Oyun gelmiyor diye kızıyorduk şimdi bol oyun var.

Elimde PC var, çok iyi olmasa da yeterli geliyor bana. PS5 hevesim var. 4K 60 FPS olayı için PS5 Slim yeterli olmaz gibi geliyor, videolarda izlediğim arkalarda doku farkı var. TR 60 civarında Pro çok fazla geliyor bana fiyatı, belki yurt dışı alınırsa iyi olabilir ama tanıdık yok. 4K 60 FPS için PS5 Slim yeterli olur mu?
Özel oyunları oynamış birisiyseniz Xbox Series X önerebilirim. Şahsen ben Xbox alacağım. Hem oyunlar çok daha ucuz, hem abonelik sistemi daha iyi.

Performans moduna çekmeniz gerekiyor 60 FPS için. Kullanıcılar büyük ekranlarda ve uzak mesafeden oynadığı için sırıtmıyor. Bilgisayarınızda varmış bence Pro gereksiz ya Slim alın ya da 6 bekleyin. Tabii oyunlar aşırı pahalı ve başka alternatifiniz olmuyor. CD'li model almak daha iyi olabilir. En azından oynadıktan sonra satma şansınız var.

PS5 Slim yeterli gelir herhalde kafada %60 daha güçlü falan filanlar çok kafa karıştırdı attığım link iki kol 40k diyor ya da esnaftan mı alayım daha ucuza mı gelir https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...li-oyun-konsolu-beyaz-165964243.html?v=1.10.6

PS5 Slim yeterli gelir herhalde kafada %60 daha güçlü falan filanlar çok kafa karıştırdı attığım link iki kol 40k diyor ya da esnaftan mı alayım daha ucuza mı gelir https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...li-oyun-konsolu-beyaz-165964243.html?v=1.10.6
Zaten her türlü ithalatçı garantili yani yurtdışı ürün alacaksınız. Gidip esnaftan almak en uygunu. İstanbuldaysanız alabileceğiniz dükkanlar çok var.