Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
Orijinal olmadıkları için pek sıcak bakmadım, orijinal olmamaları herhangi bir sıkıntı teşkil eder mi?
yusufumm07
Üstün
İçinden çıkmıyor mu?
Orijinal ürün. Yorumlara göre çerisinden PS 5 Pro'ya uyum sağlayabilmesi için bir aparat çıkıyormuş.
Bak bu linkteki orijinal ürün. Amazon TR sahte ürün satmaz. 1.899 TL değerinde olana bakman lazım. Resimde paylaşıyorum. Attığım linke tıkla direkt karşına çıkar.
@Yener K ürünü önermiş zaten.
Dosya Ekleri
Thanos
Üstün
@Thanos, sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kendim de PS5 Slim cihazımda ipega marka soğutuculu stant kullanıyorum.
Kendi soğutuculu standınızı önerir misiniz, veya 1K altında standlı soğutucu tavsiyeniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bak bu linkteki orijinal ürün. Amazon TR sahte ürün satmaz. 1.899 TL değerinde olana bakman lazım. Resimde paylaşıyorum. Attığım linke tıkla direkt karşına çıkar.
O ürüne ben de baktım ama PS5, PS5 Slim ve PS5 Pro modellerinin boyutu nedeniyle bu stant PS5 Pro'ya uymuyor maalesef.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Slim kullanıyorum. Bu orijinal stant nasıl hepsine uymaz çok enteresan. Ben de orijinal stant kullanıyorum. Madem ayrı para ile satıyorsun, çıkart alsın insanlar.
Maalesef artık alternatiflere yöneleceksin. Dik koyduğun zaman da kolay kolay devrilmez ama sen yine de, uygun yollu da olsa bir stant al orijinal olmasa bile. En azından ciddi bir sallantıda yıkılmasın.
Maalesef artık alternatiflere yöneleceksin. Dik koyduğun zaman da kolay kolay devrilmez ama sen yine de, uygun yollu da olsa bir stant al orijinal olmasa bile. En azından ciddi bir sallantıda yıkılmasın.
Son düzenleyen: Moderatör:
WhatWasThat
Çalışkan
Sadece ilk versiyon PS5'in içinde direkt çıktı stant.