Miles Upshur 30

Üstün
PS5 Pro'nun yanında bir regülatör veya UPS almayı düşünüyorum ama kaç watt olduğunu bilmiyorum. Bu yüzden foruma sormak istiyorum: PS5 Pro kaç watt?

Son düzenleyen: Moderatör:
UPS en kesin çözüm. Regülatör ile uğraşma. Eski bir elektrik bakımcısı olarak şu tavsiyeyi verebilirim.

Her zaman boşluk bırak bir miktar. Yani kullanacağın ürünler 250W diyelim, minimum 500W ve üzeri ürünler tercih et.

1000 VA UPS, yaklaşık 600-650W'a tekabül eder ortalama. Oda işini fazlasıyla görür. Hatta ihtiyaç durumunda, başka şeylerde takabilirsin.

UPS tercihi yaparken, ucu ucuna kurtaracak şekilde alma.

UPS en kesin çözüm. Regülatör ile uğraşma. Eski bir elektrik bakımcısı olarak şu tavsiyeyi verebilirim.

Her zaman boşluk bırak bir miktar. Yani kullanacağın ürünler 250W diyelim, minimum 500W ve üzeri ürünler tercih et.

1000 VA UPS, yaklaşık 600-650W'a tekabül eder ortalama. Oda işini fazlasıyla görür. Hatta ihtiyaç durumunda, başka şeylerde takabilirsin.

UPS tercihi yaparken, ucu ucuna kurtaracak şekilde alma.
Hocam hem televizyon hem PS5 Pro için hangi UPS modelini almamı önerirsiniz link atarsanız sevinirim.

Hocam hem televizyon hem PS5 Pro için hangi UPS modelini almamı önerirsiniz link atarsanız sevinirim.

TV'niz ne? Kaç W çekiyor?

Arkasında etikette, ya da kutusunda yazar. Toplayıp, ona göre önerelim.

Marka bazında Tunçmatik, makelsan, APC, Schneider electric, PSP bunlar kaliteli UPS'ler. Ama bunların aküleri maksimum 2-3 sene gider, akü masraflarını da dikkate alın. Daha erken de bitebilir.

TV'niz ne? Kaç W çekiyor?

Arkasında etikette, ya da kutusunda yazar. Toplayıp, ona göre önerelim.

Marka bazında Tunçmatik, makelsan, APC, Schneider electric, PSP bunlar kaliteli UPS'ler. Ama bunların aküleri maksimum 2-3 sene gider, akü masraflarını da dikkate alın. Daha erken de bitebilir.
Daha herhangi bir televizyon almadım, televizyon içinde daha hangi modeli alacağımı kararlaştırmadım bunu kararlaştırdığımda konusunu açıp, sizi etiketleyebilir miyim?

İkinci olarakta Powerful markası ile ilgili düşünceleriniz nelerdir.