canozce

Gelişen
Arkadaşlar herkese selam,

Hem PS5 Pro hem de PC de kullanmak için OLED monitör tavsiyesi olan var mı?
PC sistemim r 9800X3D / 4080 Super.

4K ve 2K OLED'ler arasında gidip gidip geliyorum. Sizin öneriniz veya tercihiniz ne olurdu? Halihazırda 2K Samsung Odyssey G7 27" monitörüm mevcut fakat yeterli görüntü kalitesini alamadığımı hissetmeye başladım. Renkler ve parlaklık konusunda çok memnun değilim.
Sizin tercihiniz ne olurdu? 2K OLED monitörden devam mı yoksa PS5 Pro için 4K ya geçer miydiniz?

Türkiye'de var mı bilmiyorum ama şu listedeki monitörleri araştır istersen.

Screenshot_1.webp

Screenshot_2.webp

Ben 2K OLED'den 4K OLED monitöre geçtim farkı çok hissettim. Hikayeli oyunlar oynuyorsan bence geçilir. OLED'e geçmelisin. Düşündüğün 4K modeli nedir?

Ben 50 inç 4K TV kullanıyorum. Bütçeni aşmıyorsa o şekil düşünebilirsin.

Teşekkür ediyorum ama odada her yer monitör dolu, hem PC hem de konsol için tek monitör kullanmayı düşünüyorum :) Yer kalmadı odada.

Türkiye'de var mı bilmiyorum ama şu listedeki monitörleri araştır istersen.

Eki Görüntüle 123915

Eki Görüntüle 123916

Teşekkür ediyorum.
Evet araştırdım tabii ki bu siteden, birkaç fikrim var ama ortada olduğum için aynı durumda olan varsa onlardan yardım istiyorum :)

Ben 2K OLED'den 4K OLED monitöre geçtim farkı çok hissettim. Hikayeli oyunlar oynuyorsan bence geçilir. OLED'e geçmelisin. Düşündüğün 4K modeli nedir?

MSI MPG 321urx qd-OLED modelini düşünüyorum eğer 4K alacaksam.
Sonuçları vs. çok iyi geldi gözüme.
Hikayeli oyunları PS5'te oynayacağım tabii ki. PC de oynadığım tek oyun tarkov kaldı.
Sizin tavsiye monitörünüz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ediyorum ama odada her yer monitör dolu, hem PC hem de konsol için tek monitör kullanmayı düşünüyorum :) yer kalmadı odada.

Teşekkür ediyorum.
Evet araştırdım tabii ki bu siteden, birkaç fikrim var ama ortada olduğum için aynı durumda olan varsa onlardan yardım istiyorum :)

MSI MPG 321urx qd-OLED modelini düşünüyorum eğer 4K alacaksam.
Sonuçları vs. çok iyi geldi gözüme.
Hikayeli oyunları PS5'te oynayacağım tabii ki. PC de oynadığım tek oyun tarkov kaldı.
Sizin tavsiye monitörünüz var mı?

Hocam yeni aldım ben de. ASUS PG32UCDM mükemmel bir monitör, oyunlardan çıkasım gelmiyor renkler inanılmaz. Bir incelemeleri izle derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yeni aldım ben de. ASUS PG32UCDM mükemmel bir monitör, oyunlardan çıkasım gelmiyor renkler inanılmaz. Bir incelemeleri izle derim.
İncelemeleri izledim, okudum. Konsolda gecikme süreleri diğer oled ekranlara göre geride kaldığı için parasına değmez diyip elemiştim.
Teşekkür ederim yine de.

Arkadaşlar herkese selam,

Hem PS5 Pro hem de PC de kullanmak için OLED monitör tavsiyesi olan var mı?
PC sistemim r 9800X3D / 4080 Super.

4K ve 2K OLED'ler arasında gidip gidip geliyorum. Sizin öneriniz veya tercihiniz ne olurdu? Halihazırda 2K Samsung Odyssey G7 27" monitörüm mevcut fakat yeterli görüntü kalitesini alamadığımı hissetmeye başladım. Renkler ve parlaklık konusunda çok memnun değilim.
Sizin tercihiniz ne olurdu? 2K OLED monitörden devam mı yoksa PS5 Pro için 4K ya geçer miydiniz?
2K OLED monitörden devam et bence.