2 yil Xbox X kullandim ben. Microsoft'un dandik sunuculari surekli cokmesi vs. kontrolcy gecikmesi daha bir suru anlatmadigim olay var ben yoruldum. Kisacasi paranizi cope atmak istemiyorsaniz Xbox almayin.

Dostum, attığım yorumu daha iyi oku, ben herhangi bir tarafı övmedim.

Son düzenleme:
Selam.

Series X'in tüm nimetlerinden yararlandım, Game Pass'te neredeyse oynamadığım oyun kalmadı ilgimi çeken ve artık konsolu açıp boş boş gezip kapattığım evredeyim. Malum birkaç aydır Game Pass'e iyi bir şeyler de gelmiyor. Bu süre zarfında PS Plus iyileştirmeler almışken 15-18k arası bir rakam ödeyip PS5 Pro'ya geçmek mantıklı olur mu? Cihazı kullananlar "bence Slim al/alma" konusu hakkında fikrini belirtirse sevinirim.

Siz sormadan söyleyeyim, Last of Us 2, GoW Ragnarok ve Spider-Man 2 oyunlarını oynamadım, hazır ghost of Yotei'nin çıkışına çok az kalmış ve Wolverine'nin oyunu da duyurulmuşken Pro hamlesi iyi olur mu diye düşünmeye başladım, önerilerinizi bekliyorum.

GTA 6'yı 60 FPS oynatır. Xbox'tan sonra PlayStation deneyimlemek güzel olur. Para sorununuz yoksa alınır.

GTA 6'yı 60 FPS oynatır. Xbox'tan sonra PlayStation deneyimlemek güzel olur. Para sorununuz yoksa alınır.

Hem ümit ediyorum, hem de öyle olmasını istiyorum 2026 yılında çıkacak hiçbir oyunu bana hiçbir firma 30 FPS oynattıramaz, beklerim daha iyi yani. Para sorunum yok, zaten Series X'in üstüne vereceğim için kendi konsolcum ile 16 - 17'ye bile anlaşabilirim. Slim modelinden Series X'e geçiş yapmıştım, 1 sene sömürdüm konsolu fakat artık oyun kalmadı...

Konsol her zaman PS demek yanlış olmaz. Geçmiş piyasada hep Sony oyunları öndeydi ve öyle anılırdı. Ben Halo harici pek Xbox özel oyunu bilmiyorum. FH zaten bilgisayarda tutuldu.

PS5 Pro alacaksın ama herhalde sence oyun satma gibi alışkanlıklar yok. O yüzden disk sürücüsüne para vermene de gerek yok. Bende de PS4 Pro 7126B var ama normal değil oyun yüklüyorum şu an. Piyasada çok nadir bulunan makine bendeki, yazılım 11.00 :)