Hocam siz de demişsiniz uğraşmak istemiyorum diye. PS5 Pro + 4K TV ya da monitör alın o zaman. Pro'yu 32 bin TL'ye Kadıköy veya Bakırköy'de bulabilirsiniz.

Pro benim için o kadar önemli değil. PS5 Slim ile 3-4 yıl gömsem sonra zaten PS6 çıkar bunu 2. elden satar ona geçerim. Çok aman aman bir performans farkı olmaz diye düşünüyorum Slim ile Pro arasında. 4k tv alsam 60 fps limiti olacak. 30-60 arasında gidip geliriz yapacak bir şey yok.

Ben sürekli upgrade ile uğraşmak istemiyorum. Almışken bir kez sağlam bir şey alayım yıllarca götürsün istiyorum.

Dediğiniz gibi parça çıkar-sat tekrar almaya çalış. Bu tarz şeyler bana biraz uğraştırıcı geliyor. PS tarafı kısıtlı oyunlarıyla beni üzsede yanında 55inç 4K TV olacak. Bu da bir avantaj bence.

Neredeyse 10 yıldır GTX 1050 2 GB sistem ile birlikteyiz. Ve koca 10 yılda sadece Skyrim'i modlayıp oynamaya çalıştım onda da kastı mastı uğraşmadım sildim. Aktif olarak çok oyun oynamaya vaktim yok çalışıyorum. Günde 1-2 saat belki PC oturuyorum. Hafta sonları biraz rahatım. Öyle aman aman oyunlara gömülme durumum maalesef yok.

PS online abonelik parası neysede oyun fiyatlarında ki fahişlik çok ciddi bir sorun halinde.
Anladım, PC'nin dertleriyle uğraşmak istemiyorsun. Sırf bu yüzden sistem almıyorum. Yok montajı falan. Al, PS5'i gitsin."

Anladım, PC'nin dertleriyle uğraşmak istemiyorsun. Sırf bu yüzden sistem almıyorum. Yok montajı falan. Al, PS5'i gitsin."
Zaten kafam uzun yıllardır konsol almaktan yanaydı çok rahat direk oyunu aç oyna hiç bir dert tasa düşünce yok. Ama oyun fiyatları biraz beni zorlayacak.. O konuda ne yapsam bilemiyorum.. Hiç kimse bu konuyu konuşmuyor. Kabullendi valla...

Zaten kafam uzun yıllardır konsol almaktan yanaydı çok rahat direk oyunu aç oyna hiç bir dert tasa düşünce yok. Ama oyun fiyatları biraz beni zorlayacak.. O konuda ne yapsam bilemiyorum.. Hiç kimse bu konuyu konuşmuyor. Kabullendi valla...
Tabii konsolda kafa rahat. Mavi ekran yok, yok arızalı parça vs. vs. PC Intel de olsa AMD de olsa her türlü arada uğraşıtırıyor haklısınız.

Konsol kullanmak istiyorsan PS hesabıyla Steam hesabını takas edebilirsin ama bence gerek yok. Bunun yerine bilgisayar alıp Steam geniş ekran modunda kullanmanız yeterli, zaten kolu açınca Steam'in bu özelliğini otomatik açma bile var. Bilgisayar yanına kol çakıp mis gibi takılırsın hem de lazım olduğunda PC de rahatça surf yaparsın.

1741541490096.webp

Konsol kullanmak istiyorsan PS hesabıyla Steam hesabını takas edebilirsin ama bence gerek yok. Bunun yerine bilgisayar alıp Steam geniş ekran modunda kullanmanız yeterli, zaten kolu açınca Steam'in bu özelliğini otomatik açma bile var. Bilgisayar yanına kol çakıp mis gibi takılırsın hem de lazım olduğunda PC de rahatça surf yaparsın.

Eki Görüntüle 131422

Takaslayacak güvenilir birini bulmak zor diye biliyorum bu hesap işlerinde.

Çok haklı olduğunuz bir konu. Ancak Türkiye'de takas sistemi olması, ikinci el piyasasının işleyişi oyunları oynanır hale getiriyor. Dijital tarafta ise kardeşlik var. Ben eski kafa kutuludan yanayım.

Yeni konu açmam lazım biliyorum ama konu aktifken sizden de fikir almak istedim. PS5 Slim alabileceğim güvenilir bir link var mı? CFI kodu mevzusu falan var. Ek olarak resmi satıcılar biraz uçuk fiyattan satarken bilmem ne teknoloji veya xyz teknoloji gibi şirketler ucuza satıyor. Kazıklanma gibi durumlar olmaz diye düşünüyorum ama yine de soralım güvenilir bir satıcı tavsiyeniz var mı?

Yeni konu açmam lazım biliyorum ama konu aktifken sizden de fikir almak istedim. PS5 Slim alabileceğim güvenilir bir link var mı? CFI kodu mevzusu falan var. Ek olarak resmi satıcılar biraz uçuk fiyattan satarken bilmem ne teknoloji veya xyz teknoloji gibi şirketler ucuza satıyor. Kazıklanma gibi durumlar olmaz diye düşünüyorum ama yine de soralım güvenilir bir satıcı tavsiyeniz var mı?
Kahraman Konsol