Yer
İstanbul
Televizyon ile arasında pek boşluk yok cihazın, normalde 10-15 cm boşluk olmalı diyorlar ama 5 cm bile var yok ne yazık ki. Ekstra 2 metre daha uzun grup priz alacağım, elimdeki 3 metre grup priz yeterli değil. Diğer köşeye koyarsam böyle bir derdim olmayacak ama cumaya kadar da bu sebeple cihazı açmayacağım.

Forza Motorfest oynarken şu an bulunduğu konumda biraz fazla ısındığını gördüm. HDMI portunun olduğu kısmı ısınmış. Bir hayli sıcak havada üflüyordu.
Yeni cihazda böyle bir sorun olması normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans modunda mı çalışıyor cihaz ayar falan değiştirdin mi cihaz bilikom garantili mi ithalatçı garantili mi?

Son düzenleme:
Sende yazmışsın zaten cihazın etrafı boş olsun.

Üretim tarihide 2025 6. Ay yazıyor kasada. Yani kasayı yeni kasa koyup içine eski donanım falan koymazlar herhalde değil mi? Vida yerleride temiz duruyor. Bilemedim, bu konuyu bir araştıracağım. 5 metre priz gelsin öyle deneyeceğim bir de.

Üretim tarihide 2025 6. Ay yazıyor kasada. Yani kasayı yeni kasa koyup içine eski donanım falan koymazlar herhalde değil mi? Vida yerleride temiz duruyor. Bilemedim, bu konuyu bir araştıracağım. 5 metre priz gelsin öyle deneyeceğim bir de.
Kasada yazıyorsa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum.