RamKokusuSeven
Becerikli
Selamlar, PS5 Slim GTA 5 gibi GTA 6'da olacak bir performans RT modu getirip 60 FPS yapabilir miyiz? Sadece PS5 Pro mu 60 FPS oynatır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmam. 45 FPS maksimum Performans modunda gibi geliyor bana. Zaten duz 60 FPS desteklerse Pro alimlari duser gibi.Selamlar, PS5 Slim GTA 5 gibi GTA 6'da olacak bir performans RT modu getirip 60 FPS yapabilir miyiz? Sadece PS5 Pro mu 60 FPS oynatır?
Haklısınız hocam bence 50 FPS görebilir. Ortada oynasak 55 FPS falandır.Sanmam. 45 FPS maksimum Performans modunda gibi geliyor bana. Zaten duz 60 FPS desteklerse Pro alimlari duser gibi.
Umarım 60 FPS oynatır. Rockstar gibi bir firma PS5 Slim gibi bir canavara optimizasyonu yapar.Bir saniye arkadaşlar, oyun daha çıkmadı? Ve RDR2 denen canavar PS4 de oynatabiliyordu. Adamlar bu işe 2 milyar dolar para yatırmışlar bir zahmet performans modunda SLI'mde 60FPS oynatır.
Umarım 60 FPS oynatır. Rockstar gibi bir firma PS5 Slim gibi bir canavara optimizasyonu yapar.
Hocam o motora yapışan çamurları falan görmek çok istiyorum. Ne bekliyor acaba bizi ya.Oynatır oynatırda grafikler RDR2 seviyesinin bir tık iyisi falan olur pek çok bir şey beklemeyin.
Hocam o motora yapışan çamurları falan görmek çok istiyorum. Ne bekliyor acaba bizi ya.
Referans olarak bu videoyu vereyim, RDR2'deki su fiziğinin tek eksisi azalmaması, mesela o su birikintisine sürekli atlayıp ya da atı sokup çıkarınca bir süre sonra azalmasını bekliyorum. Ya da mesela atıyorum Miami sahili yolunda motorsikletle giderken bir anda ağaca çarptıktan sonra yerdeki su birikintisine düşünce o birikintideki suyun azalması ya da sağa sola dağılıp yok olmasını bekliyorum.
Bence de öyle olabilir. Ya da mesela çamurlu arazide motorla giderken kaskımızın camına geçen çamurun birinci şahıs bakış açısında görmemiz engellenmesi. Sonra karların yürüdükçe bozulması gibi.