Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zgoen32

Becerikli
Merhaba, sipariş ettiğim PS5 Slim’in kutusunu açıp konsolun altındaki CFI- kodunu kontrol ettiğimde, kutudaki ile aynı olduğunu gördüm; içim rahat etti. Konsola ve kola baktığımda temiz gibi duruyor. Ancak içinden sanırım başka bir PS5 kontrolcüsünün kutusu çıktı, renkleri bile farklı.

Kutunun altına baktığımda CFI- kodu, kutudakinin sonu 1W ile biterken, poşetten çıkan kontrolcünün sonu 2W ile bitiyor. Bu normal mi?

İthalatçı olarak aldım ve ürün sıfır gibi duruyor.

Çözüm
Merhaba, revizyon farkı olduğu için kutuda yazılan ve kolda yazılan numaraların farklı olması normaldir.
Evet hocam normal, özellikle ithalatçı ürünlerde bu durum daha sık görülür. Sebebi de basit aslında; stok yönetimi veya kargo sırasında ürünü aynı model ama farklı parti kontrolcü konmuştur ya da kontrolcüyü ayrı kutusundan çıkarıp konsol kutusuna eklemiştir vs.

Evet hocam normal, özellikle ithalatçı ürünlerde bu durum daha sık görülür. Sebebi de basit aslında; stok yönetimi veya kargo sırasında ürünü aynı model ama farklı parti kontrolcü konmuştur ya da kontrolcüyü ayrı kutusundan çıkarıp konsol kutusuna eklemiştir vs.

Anladim hocam bir sorun teşkil etmez degil mi?
Geri kalan kücük aparatlarina kadar her şey iyi ve temiz gozukuyor feneri acip bile detaylica baktim.

Merhaba, revizyon farkı olduğu için kutuda yazılan ve kolda yazılan numaraların farklı olması normaldir.

Anladim ama rengine kadar farkli olmasi biraz şüpheye düsürdü teşekkür ederim.

Anladim hocam bir sorun teşkil etmez degil mi?
Geri kalan kücük aparatlarina kadar her şey iyi ve temiz gozukuyor feneri acip bile detaylica baktim.
Hayır hocam etmez zira dediğim gibi size sıfır ürün gönderiliyor. Tuşlarda parlama ya da sertleşme yoksa ve USB-C girişinde tak-çıkar izi gibi izler yoksa gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.