Konuda butce belirtmemisti ilk etapta, belirttiginde de 30-35 demis. Butcesi varken neden 4. nesil almasin? Ayrica eski nesilli, zayif renk gamutlu, daha zayif panel korumali, daha dusuk parlaklikli ve daha alt seviye bir urunu neden 6.000 TL karsiliginda elinin tersiyle itsin? Ustelik OLED'de panel nesili bu denli onemliyken...

Bütçesi varken almasın demedim. Konuda bütçe dostu, F/P odaklı ürünler bakıyorum denmişti, ben de güncel en F/P ürünü önerdim. 6.000 TL de az bir şey değil. Bütçe belirtildiğinde zaten 4K önerdim.

Bütçesi varken almasın demedim. Konuda bütçe dostu, F/P odaklı ürünler bakıyorum denmişti, ben de güncel en F/P ürünü önerdim. 6.000 TL de az bir şey değil. Bütçe belirtildiğinde zaten 4K önerdim.
Butce belirtilmeyen bir konuya ilk etapta 704 onermen tuhafima gitti sadece.

Butce belirtilmeyen bir konuya ilk etapta 704 onermen tuhafima gitti sadece.
Bu yüzden tepe model, Ultra lüks cihazlar yerine fiyat/performans odaklı, daha bütçe dostu seçeneklere bakıyorum.
Bütçe verseniz ona göre öneri yapılırdı.

Konuyu ve yazdığımı okuyabilirsiniz.

Sadece F/P dememiş. "Tepe model, ultra lüks cihazlar yerine fiyat/performans odaklı, daha bütçe dostu seçenekler." Bu cümleden fazla para vermek istemediğini zaten çıkarırsın.
Konuda bahsi gecen urunler tepe model degil zaten. Tepe diyorsak ASUS ROG PG gibi seriler tepe oluyor.

Samsung Odyssey G8 G81SF nasıldır? @Ashley Graham ,@BerkayZ87 .

Gerçi OLED alırken mat ekran almak ne kadar mantıklı olur? Glossy ekran daha iyi olmaz mı?
Giris seviye bir monitor, alinmaz.