RAM Yetkin Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Beğeniler 257 5 Şubat 2024 #1 Sony yine beceremedin. Çipli bile değil softmod, az Microsoft'tan örnek al Sony.
1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 5 Şubat 2024 #2 RAM dedi: Sony yine beceremedin. Çipli bile değil softmod, az Microsoft'tan örnek al Sony. Genişletmek için tıkla... Bunlar tam kırılma sayılmıyor. PS4'te de aynı örneği var. Konsola bir yazılım yükleyip kırılmış gibi gösteriyor.
RAM dedi: Sony yine beceremedin. Çipli bile değil softmod, az Microsoft'tan örnek al Sony. Genişletmek için tıkla... Bunlar tam kırılma sayılmıyor. PS4'te de aynı örneği var. Konsola bir yazılım yükleyip kırılmış gibi gösteriyor.
3 3881 Uzman Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.142 Makaleler 3 Çözümler 8 Beğeniler 4.079 5 Şubat 2024 #3 199 dedi: Bunlar tam kırılma sayılmıyor. PS4'te de aynı örneği var. Konsola bir yazılım yükleyip kırılmış gibi gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Benim de aklıma o geldi. Tam kırılmış diyemeyiz.
199 dedi: Bunlar tam kırılma sayılmıyor. PS4'te de aynı örneği var. Konsola bir yazılım yükleyip kırılmış gibi gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Benim de aklıma o geldi. Tam kırılmış diyemeyiz.
proyic Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 410 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 302 5 Şubat 2024 #4 RAM dedi: Sony yine beceremedin. Çipli bile değil softmod, az Microsoft'tan örnek al Sony. Genişletmek için tıkla... Kırılsa keşke istediğim oyun çok pahalı bilgisayarda var fakat PS5'te de oynamak istiyorum.
RAM dedi: Sony yine beceremedin. Çipli bile değil softmod, az Microsoft'tan örnek al Sony. Genişletmek için tıkla... Kırılsa keşke istediğim oyun çok pahalı bilgisayarda var fakat PS5'te de oynamak istiyorum.
Berkant Yeğen Başarılı Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 220 Beğeniler 113 5 Şubat 2024 #5 RAM dedi: Sony yine beceremedin. Çipli bile değil softmod, az Microsoft'tan örnek al Sony. Genişletmek için tıkla... Doğru düzgün içerik çıkmadan retro konsol oldu desene
RAM dedi: Sony yine beceremedin. Çipli bile değil softmod, az Microsoft'tan örnek al Sony. Genişletmek için tıkla... Doğru düzgün içerik çıkmadan retro konsol oldu desene