İddia Sony, PS5'lerde indirim kampanyası yapmaya hazırlanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CeF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 148
  • Etiketler Etiketler
    ps5 sony

CeF

Becerikli
Makaleler
1
Sony'nin yıllık "Days of Play" etkinliği kapsamında PS5 Pro'nun da ilk kez resmi indirime gireceği iddia ediliyor. PlayStation sızıntılarıyla tanınan billbil-kun'a göre, kampanya 28 Mayıs çarşamba günü başlayacak ve tüm Avrupa'da büyük indirimler sunacak. Avrupa fiyatlarının aşağı inmesi ülkemizdeki fiyatları da etkileyebilir ya da yurt dışından cihaz getirme şansı olanların işine yarayabilir.

Buna göre PS5 standart sürümünde 100 euro indirim uygulanacak. PS5 Pro'nun indirim miktarı ise 50 euro.

Sony'nin resmi duyuruyu bugün içinde yapması bekleniyor.

Kaynak: https://oyungezer.com.tr/haber/sony-ps5lerde-indirim-kampanyasi-yapmaya-hazirlaniyor

@5707, @Dzeko, 100 euro yaklaşık 4.400 TL yapıyor. Bence az bir indirim değil. Ama asıl mesele bu indirimi ülkemizde görmek.

@5707, @Dzeko, 100 euro yaklaşık 4.400 TL yapıyor. Bence az bir indirim değil. Ama asıl mesele bu indirimi ülkemizde görmek.
Ya vergilerden sonra falan 100 dolar indirim yapılması konsolun yurtdışındaki normal satış fiyatına bile indirmiyor. Ondan öyle dedim yoksa yurtdışında yaşayanlar için iyi bir olay. GTA 6 ile birlikte bence zaten konsol falan kalmayacak almak isteyenler alsın aradan çıkartsın illa ben GTA 6 oynayacağım bunun için konsol alıyorum diyen varsa onlara dedim bunu. :D

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt